Šokující výzva: Mladá Skotka nabízí sama sebe Angličanům, kteří touží po EU

02.07.2016 19:35

Server britského bulvárního deníku The Sun přinesl příběh mladé sedmadvacetileté ženy původem ze Skotska, která předložila Angličanům z jihu lákavou nabídku. Ozvěte se mi a vezměte si mě. Pak budete moct zůstat v EU. Skotka vychází z předpokladu, že její země udělá vše pro to, aby mohla zůstat v EU a nakonec tam také zůstane.

Šokující výzva: Mladá Skotka nabízí sama sebe Angličanům, kteří touží po EU
Foto: telegraph.co.uk
Popisek: Vlajka Velké Británie a Skotska

Herečka Rachel Loughranová přišla s originálním nápadem. Na serveru YouTube uveřejnila video, v němž mladé Angličany láká do manželství, pokud si v budoucnu přejí zůstat v Evropské unii. Mohli by tak totiž získat skotský pas. Herečka doufá, že Skotsko jednou bude členem EU, protože 60 procent Skotů v referendu hlasovalo pro setrvání v evropském společenství a skotská premiérka Nicola Sturgeonová občany části Velké Británie ujistila, že udělá vše pro to, aby Skotové mohli zůstat v EU.

 „Vyzývám všechny způsobilé a dychtivé bakaláře, a jsem si jistá, že jich je hodně, aby mi poslali své video, žádné neseriózní, kde mi prozradíte, proč bych právě z vás měla udělat svého skotského manžela, nebo manželku,“ oznámila  Rachel Loughranová. Dává tak zřejmě najevo, že se nebrání registrovanému partnerství.

Celý text v angličtině naleznete zde

Pro The Sun doplnila, že sice video natočila v žertu, ale je to vlastně vážně míněný žert. Sama totiž hlasovala pro setrvání v EU a má pochopení pro frustrované Angličany, kteří jsou nespokojeni s výsledkem referenda. Nebrání se prý ani příjemně strávené noci, která hned nemusí skončit manželstvím.

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…