Soros je ztělesněním satana. Zaznělo z nejvyšších kruhů Maďarska

12.10.2017 11:22

Doma není nikdo prorokem, mohl by si říkat americký miliardář maďarského původu George Soros, kterého v jeho rodném Maďarsku skutečně nemohou vystát. Naposledy se směrem k donátorovi amerických demokratů vyjádřil ministr pro energetiku András Aradszki.

Soros je ztělesněním satana. Zaznělo z nejvyšších kruhů Maďarska
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: George Soros, sponzor politických neziskovek

Maďarsko má dlouhodobě s jedním ze svých „největších synů“ složité vztahy, které ochladly zejména v důsledku migrační krize. Soros je jedním z nejhlasitějších podporovatelů multikulturalismu a liberální přistěhovalecké politiky. Jeho nadace po celém světě podporují socialistické strany a levicová uskupení, a pravicová Orbánova vláda je sedmaosmdesátiletému finančnímu spekulantovi dlouho trnem v oku.

Vzájemné vztahy mezi někdejšími přáteli Orbánem a Sorosem se dají charakterizovat jako otevřené nepřátelství, a ve stejném duchu se k Sorosovi staví i celá maďarská vláda. Aktuálně se na jeho adresu více než výmluvně vyjádřil klíčový ministr Orbánovy vlády András Aradszi, který stojí v čele ministerstva pro energetiku. Už samotný název jeho projevu – „Křesťanská povinnost bojovat proti satanskému/Sorosovu plánu“ – hovoří jasnou řečí.

Anketa

Kolik dostane ve volbách TOP 09?

40%
6%
1%
4%
1%
hlasovalo: 9322 lidí

„George Soros je satan, který z celého svého srdce nenávidí tradice křesťanské civilizace. Staví se za povolení potratů, eutanázii, manželství osob stejného pohlaví a genderu. Soros a jeho spojenci chtějí dále zničit nezávislost a hodnoty národních států, aby tak oslabili křesťanského ducha Evropy. Boj proti satanovi je pro nás křesťany doslova povinností. Ano, hovořím skutečně o útoku satana,“ zopakoval Aradszi směrem k Sorosovi.

Projev Aradsziho je součástí příprav maďarské vlády na spuštění kampaně nazvané „Národní konzultace“, která se jasně vyhraňuje právě proti Sorosovi a hodlá tento svůj „názorový mandát“ posílit právě ohlasy voličů. „Národní konzultace je ideální příležitost, abychom mohli voliče informovat o našem postoji k satanskému Sorosovu plánu na výměnu původního evropského obyvatelstva za migranty ze zemí třetího světa.“

„Národní konzultace“ by měla proběhnout těsně před parlamentními volbami, které se budou v Maďarsku konat v dubnu či květnu příštího roku. A stejně jako v roce 2014 a 2010 patří k hlavním favoritům pravicový Fidesz. Nic nenasvědčuje tomu, že by tomu příští rok na jaře mělo být jinak – a navzdory neskrývanému nepřátelství ze strany Sorose i Bruselu se nemusí Viktor Orbán o svůj premiérský post obávat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…