Soros ovlivňuje českou politiku. Jak? Tomio Okamura vysvětluje

30.07.2018 22:30

Šéf SPD Tomio Okamura sdílel na svém facebookovém profilu videorozhovor pro švýcarský deník Les Observateurs o skutečném pozadí migrace a o dalším předpokládaném vývoji.

Soros ovlivňuje českou politiku. Jak? Tomio Okamura vysvětluje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Migrace je plán Evropské unie. Za současného vedení Evropské unie a za současných pravidel, které platí v EU, všichni politici, kteří mluví o tom, že jsou proti migraci, tak dříve nebo později budou postaveni před jasnou otázkou. Buď budou muset kapitulovat a migranty přijímat, nebo říci jasné ne, což znamená konec současné Evropské unie," sdělil úvodem Okamura.

Anketa

Oceňujete, jak proti Andreji Babišovi vystoupili Tomáš Klus, Matěj Ruppert a Jiří Macháček?

hlasovalo: 23148 lidí

„Andrej Babiš, aby se nyní zalíbil voličům, převzal rétoriku SPD. I on bude postaven před tu jasnou kardinální otázku, jestli bude postupovat podle zájmů EU, nebo jestli řekne jasné ne, což by v současné době znamenalo vystoupení z EU," míní dále Okamura. Vyjádřil se také ke krokům italské vlády, jež podle něj odmítnutím migrantů poukázala na své vlastenectví.

Podle jeho slov nyní nepřichází uprchlíci, ale ekonomičtí migranti. „Německo, Francie i Španělsko porušují současné azylové zákony," poznamenal k současné situaci Okamura. „Nedivím se frustraci občanů Evropské unie," dodal dále lídr SPD.

A co George Soros? „Když se soukromá osoba vměšuje do politiky, je potřeba, aby politici otevřeně přiznali, že s George Sorosem konzultují tyto věci," sdělil Okamura s tím, že Soros ovlivňuje i českou politiku. Jeho neziskové organizace pak podle Okamurových slov dělají štvavé kampaně proti vlasteneckým stranám.

Okamura také zdůraznil, že SPD chce zrušit veškeré financování politických neziskových organizací, a to těch, které propagují EU, islám, multikulturalismus. 

„Když EU zjistila, že je odpor proti kvótám, přišla s daleko horší variantou. Chce postupně odebírat národní pravomoci v azylové politice, předávat je na evropskou úroveň," varoval také Okamura. 

Video najdete ZDE.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …