Sorosovi zbyla jen hlučná neomarxistická chátra na ulicích. Strana Obamy a Clintonové se podle Petra Hampla víceméně rozpadla

20.01.2017 8:56

Ve Spojených státech se dnes bude slavit i protestovat – prezidentské funkce se ujme Donald Trump. Má však smysl protestovat, když to na Trumpově nástupu do úřadu nic nezmění? Petr Hampl nabídl na sociální síti Facebook možné vysvětlení toho, proč miliardář George Soros a jiní dárci i dnes podporují protesty proti legitimně zvolenému prezidentovi.

Sorosovi zbyla jen hlučná neomarxistická chátra na ulicích. Strana Obamy a Clintonové se podle Petra Hampla víceméně rozpadla
Foto: wealthydebates.com
Popisek: George Soros

Anketa

Volili byste Jaroslava Kuberu v prezidentské volbě?

hlasovalo: 5549 lidí

„Proč Soros a další dávají tolik energie a peněz do organizování pouličních demonstrací, i když vědí, že tím nemohou Trumpovi nijak ublížit? Podle všeho je to zoufalý pokus zamaskovat téměř úplný rozpad protitrumpovské opozice i Demokratické strany jako takové,“ napsal Petr Hampl.

Aktivisté všeho druhu podle jeho názoru zpláčou nad výdělkem, protože Trump je nebude ke své práci potřebovat. Desetitisíce lidí tak přijdou o práci a ani aktivistická média jim nedokážou zajistit dost pracovních míst. Z organizované skupiny se stanou lidé bez práce. Odpor proti Trumpovi je tak podle sociologa v troskách. Rozklad prý došel dokonce tak daleko, že demokraté ani nebudou mít koho postavit v příštích prezidentských volbách proti Trumpovi.

„Zbývající demokratičtí funkcionáři mluví o tom, že proti Trumpovi by měl za čtyři roky kandidovat majitel Facebooku Mark Zuckenberg. Protože to vypadá, že nikoho jiného nebudou schopni sehnat. ... Zůstala jen hlučná neomarxistická chátra složená z lidí s inteligencí natolik podprůměrnou, že nedokážou pochopit situaci,“ míní Hampl.

Tuto skupinu lidí podle sociologa nespojují žádné ideály, ale jen peníze. Peníze dárců, peníze ze státní kasy, pořád jen peníze. Bez nich už je nebude spojovat nic a rozprchnou se.

Petr Hampl doslova napsal:

Proč Soros a další dávají tolik energie a peněz do organizování pouličních demonstrací, i když vědí, že tím nemohou Trumpovi nijak ublížit? Podle všeho je to zoufalý pokus zamaskovat téměř úplný rozpad protitrumpovské opozice i Demokratické strany jako takové. Ideály přes noc vyvanuly, vůdcové se rozprchli, aparáty přestaly existovat, byrokratické procesy se zastavily. S Obamovým odchodem zmizí desetitisíce pracovních míst pro levicové aktivisty a granty se ztenčí. Univerzity ani velká média nedokážou ztráty nahradit. Lidé tedy přechází do soukromého sektoru nebo se rychle snaží připojit k opačné straně. Zbývající demokratičtí funkcionáři mluví o tom, že proti Trumpovi by měl za čtyři roky kandidovat majitel Facebooku Mark Zuckenberg. Protože to vypadá, že nikoho jiného nebudou schopni sehnat. Žádný významnější guvernér nebo senátor už s tím nechce mít nic společného. Zůstala jen hlučná neomarxistická chátra složená z lidí s inteligencí natolik podprůměrnou, že nedokážou pochopit situaci.

Bylo to nutné a logické. Multikulturní levice už spoustu let nemá žádné ideály. Drží ji pohromadě jen docela obyčejný cynický mocenský a finanční zájem. Když americká levice ztratila přístup ke všem významným zdrojům státních peněz, v minutě skončila. U nás by to nebylo jiné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…