Soudruzi, máte tam krysu. Někdo vynesl interní komunikaci vedení KSČM

18.01.2017 11:12

Místopředseda Ústředního výboru KSČM pro ideologii, propagandu a mediální činnost Josef Skála prý nemluvil pravdu, když serveru Novinky.cz tvrdil, že zveřejnění ceníku restaurace U Fleků z roku 1963 na facebooku KSČM byl jen názor jednoho ze správců sociálních sítí. Server to konstatuje na základě interní komunikace, kterou někdo vynesl ze sídla KSČM.

Soudruzi, máte tam krysu. Někdo vynesl interní komunikaci vedení KSČM
Foto: Daniela Černá
Popisek: Místopředseda KSČM Josef Skála na předvolebním setkání ve Frýdku-Místku

Serveru se totiž podařilo získat e-mail, v němž Skála své spolupracovníky zveřejněním úkoluje slovy: „Picněte to na web a fcb s nějakým mazaným titulkem a perexem.“ V příloze pak zaslal snímky ceníku hospody z roku 1963.

Celý text je ZDE.

Jenže Skála ještě v pondělí tvrdil, že se ho příspěvek na facebooku KSČM o cenách restaurace U Fleků absolutně netýká. „Včera jsem si povšiml, že tam někdo dal jakýsi jídelní lístek, kde jsou komicky nízké ceny, a psal k tomu jakési čtyři věty,“ uvedl.

„Nepopírám, že mi někdo poslal jídelní lístek z roku 1963 a ten jídelní lístek jsem tam těm hochům prostě šoupnul. Oni s tím naložili tak, jak s tím naložili. Že k tomu napsali nějaký svůj komentář, já bych k tomu asi napsal nějaký jiný komentář,“ řekl Skála serveru s tím, že doprovodný komentář je názorem jednoho z pracovníků.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…