Souputník Jakuba Jandy z jižních Čech napsal svému poslanci z SPD. Opravdu to stojí za přečtení

14.11.2017 20:03

Analytik think-tanku Evropské hodnoty Roman Máca zaslal otevřený dopis poslanci za hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura Miloslavu Roznerovi, který veřejnost upoutal už v jedné z předvolebních debat České televize. Mácův otevřený dopis také stojí za nahlédnutí.

Souputník Jakuba Jandy z jižních Čech napsal svému poslanci z SPD. Opravdu to stojí za přečtení
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Roman Máca je občanem Jihočeského kraje, a obrací se tedy přednostně na zákonodárce svého kraje, mezi které patří také Miloslav Rozner, který upoutal pozornost občanů už svým vyjadřováním k resortu kultury. Před kamerami České televize Máca v první řadě pogratuloval panu poslanci ke zvolení. A pak začal vypočítávat „přednosti vlastenců“ v řadách SPD. Mácův otevřený dopis, který uveřejnil server Forum24.cz, se celý nesl v ironickém duchu.

„Proti lichvě nás budou chránit dva poslanci, kteří se uplatnili v oboru poskytování nebankovních půjček. Proti byznysu s chudobou má SPD ve svých řadách poslance, který za přemrštěné ceny pronajímá byty podle známého schématu. Nechybějí ani odborníci na sexuální menšiny. Od paní poslankyně Maříkové se dozvíme, že za homosexualitou stojí pochody Prague Pride. Naštěstí alespoň muže od homosexuality odradí vyzývavé tanečky paní poslankyně Šafránkové. Skvělou kvalifikaci má i pan Podal, který je bývalým správcem autokempu. Za něho do stranické kasy přispíval pan Vrzáň, který je výkonným ředitelem Sdružení provozovatelů centrálních loterijních systémů,“ začal Máca vypočítávat kvality poslanců za SPD.

Celý otevřený dopis naleznete zde.

„Ale co nás, vlastence, skutečně zajímá? To je migrace a islám. Pan poslanec Kobza nám tak poví, že každý zakoupený kebab je dalším krokem k burkám. Problém si uvědomuje i paní Hyťhová, u které naleznou pochopení ti, kteří na internetu odporně útočí na šestileté děti. Paní Jarošová potvrdí, že za všemi nekalostmi stojí Soros. Společným jmenovatelem jsou také dezinformace, tedy pardon, ty skutečné pravdy, které si např. vymysleli paní Levová o uprchlících u Plzně či pan Vích o neregistrovaných muslimech. Za své lži se nedočkali odsouzení, ale naopak zvolení do Poslanecké sněmovny, což je skvělé,“ pokračoval Máca.

Další politici SPD rádi čtou server Aeronet, který české tajné služby označují za propagandistický. Sice šíří lži, ale co kdyby na každém šprochu bylo pravdy trochu, že. Správní vlastenci – poslanci tak podle Máci dělají dobře, když se takto informují. Ti samí poslanci navíc dokazují loajalitu ke své zemi tím, že neustále propagují Rusko. Prý je škoda, že se k veřejnému dění více nevyjadřuje sám pan Rozner. Máca na jeho vystoupení netrpělivě čeká.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Alespoň že se o slovo hlásí pan Jaroslav Staník, tajemník SPD, který podle všeho posílal Romy či homosexuály do plynu. A činil tak na půdě sněmovny. Pan Okamura ale říká, že tyhle informace šířila údajně opilá ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD), takže mohou být v klidu.

Podobných ironických poznámek sepsal Máca v otevřeném dopise opravdu hodně. Až čas ukáže, zda mu pan poslanec Rozner nějak odpoví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …