Sperma, krev, výkaly. Německem otřásá ošklivý zážitek tamní policie

28.04.2016 8:25

Šok a znechucení si odnesli němečtí policisté z kasáren donedávna používaných jako ubytovna pro uprchlíky, kde měli nocovat při návštěvě amerického prezidenta Baracka Obamy v Hannoveru. Na stěnách bylo nalezeno sperma, krev a výkaly a po celé ubytovně lezli švábi.

Sperma, krev, výkaly. Německem otřásá ošklivý zážitek tamní policie
Foto: Jan Rychetský
Popisek: V calaiské džungli

Anketa

Který ministr zahraničí byl nejlepší?

18%
hlasovalo: 3329 lidí

O celé záležitosti informovala na svém facebookovém profilu zkraje tohoto týdne pobočka německé policejní odborové organizace Deutsche Polizeigewerkschaft (DPoIG)-Bayern, která zároveň zveřejnila několik skutečně odpudivých fotografií. Zatímco běžné příspěvky na sociálních sítích bavorské DPoIG sdílí a „lajkuje“ obvykle maximálně pár desítek lidí, tento příspěvek do dnešního rána označilo jako „To se mi líbí“ téměř 3500 lidí a dosáhl sdílení přes 7200.

Kasárny Linsinger měly po dobou návštěvy prezidenta Obamy v Hannoveru sloužit jako ubytování pro policisty zajišťující jeho bezpečnost. Tyto kasárny však před tím sloužily také jako ubytovna pro žadatele o azyl, což se na nich podepsalo takovým způsobem, že se z pohledu policistů staly neobyvatelnými. „Jsme nuceni vznést ostrou kritiku směřovanou na kasárny Linsinger. Stav ubytovacích prostor je skutečně katastrofální,“ uvádí DPoIG-Bayern.

Policejní odboráři bez náznaku politické korektnosti konstatují, že na stěnách i na zemi byly jasně viditelné stopy po spermatu, krvi a výkalech. Vedle toho se dle jejich svědectví všude povalovaly zbytky jídla, na kterých si v hojném počtu „pochutnávali“ švábi. Policisté byli natolik šokováni stavem ubytovacích prostor a přilehlých místností, že se raději rozhodli nocovat ve svých vozidlech, které, jak uvádí Die Welt, zaparkovali v ZOO parku mezi exotickou zvěří. „Nemáme nic proti smysluplnému využití těchto prostor, ale ty musí následně splňovat jisté normy,“ dodaly odbory.

ZDE najdete FOTO

Účastníci facebookové diskuse pod příspěvkem DPoIG reagují značně znechuceně a mnozí z nich přímo obviňují kancléřku Angelu Merkelovou. „No jo, hosté kancléřky si prostě mohou dělat, co se jim zlíbí,“ píše v ironickém tónu Henry Kief, ke kterému se připojuje v jiném příspěvku Anna Wiatrak s lapidárním konstatováním „Bravo Markel!“. Jiní upozorňují na to, že skuteční uprchlíci by se podobným způsobem nechovali. „To nejsou uprchlíci, ale vetřelci,“ napsala Sabine Margaritha Keller.

Do diskuse se však vedle Němců zapojili také obyvatelé z dalších evropských zemí. „Co k tomu říci? Sorry, ale za tohle si Němci mohou sami. Zastavte svou vládu, nebo přijdete o svoji zemi a zničíte Evropskou unii,“ napsal v angličtině polský diskutér Piotrek Cieciera. „Jistě, uprchlíci vítáni!“ přidal se ke svému polskému krajanovi Kowalski Mateusz. V ironickém duchu reagoval také diskutér se jménem Mateusz Wuu, když posměšně konstatoval: „Buďte více tolerantní, ha ha ha!“  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…