Spiknutí kokotů, uplivla si Adriana Krnáčová

06.03.2015 14:01

Pražská primátorka Adriana Knáčová v poslední době velmi zuří kvůli dalším průtahům s otevřením tunelu Blanka. A to takovým způsobem, že se přestává kontrolovat i na veřejnosti, kterou obšťastnila několika hutnými charakteristikami viníků. Nejprve je označila za „debily“ a v pátek přibylo do jejího hodnocení situace označení „kokot“.

Spiknutí kokotů, uplivla si Adriana Krnáčová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová

Když se v pondělí ptala Adriany Krnáčové na tunel Blanka televize Nova, vypadlo z pražské primátorky neplánovaně, že průšvih s navlhlými kabely způsobil „asi nějaký debil“. Ve čtvrtek, rozčílená po jednání se stavebními firmami, novinářům v neobyčejně emotivním vystoupení sdělila, že těch „debilů“ kolem Blanky nejspíš bylo mnohem více.

Primátorka se rozčílila natolik, že do jejího projevu pronikaly výrazy z mateřské slovenštiny, což se jí jinak nestává. „Možná mi to nepřislouchá se jako primátorka vyjadřovat takto. Toto už překračuje i rámec mé trpělivosti, protože to už pomalu vypadá jak zločinecké spolčení, nebo spolčení, jak vytáhnout z tohto města co nejvíc peněz. A s tímto jsme skončili,“ soptila. Kauzu srovnala s bezvýsledným utracením miliard za letouny JAS-39 Gripen. „Ty gripeny nikdo nedošetřil, ale toto došetříme,“ ujistila.

Novináři z deníku Blesk pak primátorku oslovili s dotazem, koho řadí mezi oněch „více debilů“. Primátorka místo odpovědi zaslala fotografii obálku knihy „Spiknutí kokotů“ a přidala vysvětlení, že se jedná o „příručku k orientaci v pražské politice“.

„Tím výrazem jsem měla na mysli naprostý nedostatek profesionální cti a odpovědnosti. Mám silné podezření, že společnosti byly domluvené s úřadem, aby se vytáhlo co nejvíce peněz z magistrátu. Nikdo za nic neodpovídá a vymlouvá se na jiného. Je to příšerná situace. Ten tunel je synonymem selhání politické reprezentace ODS a následně i TOP 09. Je to obrovská chobotnice,“ vysvětlila pak primátorka pro Blesk.


 


 

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…