Špína. Útok na Trikolóru, falešný plakát. Máme vyjádření, čemu to mělo posloužit. A viník?

29.05.2020 17:43

Na Facebooku místopředsedy Trikolóry Dalibora Uhlíře se objevil falešný plakát, na kterém bylo sdělení, že Euro je jasnou výhodou. Uhlíř to však pomocí opravdové grafiky vyvrátil. „Překreslovat fotky, plakáty místo věcné a odborné politické diskuse, to je pod úroveň. Tuším, komu to může vyhovovat,“ uvedl Uhlíř ParlamentnímListům.cz. Stopy těchto trollů prý míří k Pirátům a k SPD. Bojí se SPD Trikolóry?

Špína. Útok na Trikolóru, falešný plakát. Máme vyjádření, čemu to mělo posloužit. A viník?
Foto: Archiv Dalibora Uhlíře
Popisek: Dalibor Uhlíř

Na facebookovém profilu místopředsedy Trikolóry Dalibora Uhlíře se objevila falešná grafika plakátu, kde je na fotce Dalibor Uhlíř a je zde uvedena citace: „Euro je pro nás jasnou výhodou,“ přičemž tato fotka je v barvách hnutí Trikolóry a nese její symboly. Tento plakát je však falešný.

Falešný plakát ZDE:

Dalibor Uhlíř však popřel, že by šlo o reálnou grafiku a vložil tu reálnou, která vypadá následovně:

Anketa

Dokáží Hana Lipovská a Xaver Veselý něco skutečně změnit v ČT?

92%
8%
hlasovalo: 16152 lidí

Místopředseda Uhlíř se k tomuto problému vyjádřil: „Překvapilo mě to velmi. Tento způsob politického boje, diskuse, je mi naprosto cizí a nebojím se říct odporný. Překreslovat fotky, plakáty místo věcné a odborné politické diskuse, to je pod úroveň. Tuším, komu to může vyhovovat,“ uvedl exkluzivně Dalibor Uhlíř pro ParlamentníListy.cz. „Nejvíc jsou na sítích aktivní trollové SPD a Pirátů. A že se SPD v posledních měsících obává nárůstu příznivců Trikolory, je více než zřejmé. A ten útok je tímto směrem také vedený,“ rozvedl svá podezření.

Květnový průzkum voličských nálad od společnosti Sanep ukázal, že hnutí ANO Andreje Babiše neoslabila ani koronavirová krize. Se ziskem 29,6 procenta hlasů by Babiš získal téměř stejné množství hlasů od voličů jako ve volbách v roce 2017. Překvapila by však právě Trikolóra, která má podle agentury šanci dostat se do Poslanecké sněmovny se ziskem 5,2 procenta hlasů. Více o průzkumu jsme psali ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…