Špína a uprchlíci. Jako konec světa. Nové VIDEO z Paříže

17.10.2016 7:01

Pan Martin Kohout se před časem vrátil z dovolené v Paříži. Zážitky z hrdého francouzského města, které na internetu popsal, byly natolik hrozivé, že upoutaly pozornost mnoha lidí. Příběh pana Kohouta potvrzují odpudivé snímky a video uveřejněné serverem britského deníku Daily Mail. V ulicích Paříže se prý můžeme poučit, jak bude jednoho dne vypadat apokalypsa.

Špína a uprchlíci. Jako konec světa. Nové VIDEO z Paříže
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Na náměstí Republiky

„Let do Paříže proběhl normálně, a tak jsme na letišti nasedli do vlaku směr centrum. Po příjezdu na Gare du Nord nás čekal první šok. Všude nepořádek, chaos, ale hlavně žádní bílí Francouzi. To samé následovalo kousek od kostela Sacre Coeur, kde jsme se evidentně nerozvážně ubytovali… I nasedli jsme do metra a vyrazili směr hlavní památky. Při cestě metrem z Grand Etoile k Louvru jsem najednou zjistil, že jsme v celém vagónu jediní bílí. A to byl pátek 14 hodin odpoledne. U vstupu do muzea Louvre ani noha, zato všude hlídky po zuby ozbrojených vojáků s prsty na spoušti,“ popsal před pár týdny Kohout své zážitky z Paříže.

Policie ve městě prý do značné míry rezignovala na řešení bezpečnostní situace. V ulicích prý najdete hlavně africké a arabské prodavače suvenýrů a rumunské žebráky. Kolem památek jaksi scházejí turisté, zato vojáků tam najdete dost a dost. Návštěva vrcholí večerní snahou o návštěvu vinárny, ze které české hosty vyžene jakýsi Alžířan, který prý ve „své“ zemi odmítá nalévat alkohol. Paříž se tedy podle pana Kohouta v podstatě změnila v muslimskou Afriku.

Celou zprávu naleznete zde.

Příběh pana Kohouta potvrzují fotografie a krátké video zveřejněné serverem deníku Daily Mail. „Snímky jako z apokalypsy. Filmař uveřejnil šokující záběry kdysi romantických ulic Paříže, které dnes pokrývají špína a odpadky, mezi kterými žijí uprchlíci,“ hlásí obsáhlý titulek článku. Připojené fotografie a osmačtyřicet vteřin trvající snímek Paříže v plné nahotě odkrývají drsnou realitu.

Avenue de Flandre na severu Paříže už nepřipomíná romantickou ulici, už je plná odpadků, smetí a špinavých matrací, na kterých přespávají především mladí Eritrejci a občané Súdánu. Když se s nimi policisté chtějí vypořádat, jsou nuceni použít slzný plyn a na vlastní ochranu štíty. Prosté domlouvání prý opravdu nestačí.

Celý text naleznete zde.

Zdá se tedy, že krásná Paříž, jakou mnoho lidí znalo ještě před několika lety, už neexistuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…