Spisovatel: Zeman hledí smrti do chřtánu

17.12.2017 12:39

Spisovatel Stanislav Biler napsal knížku. Jmenuje se ideální kandidát a je o ideálním reprezentantovi na post prezidenta republiky. V rozhovoru pro Info.cz Biler prozradil, že to není ani Václav Klaus, ani Miloš Zeman. Spíš naopak. Spisovatel má za to, že oba zmínění pánové Českou republiku spíše zdevastovali.

Spisovatel: Zeman hledí smrti do chřtánu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Brána na druhé nádvoří Pražského hradu

„Zeman je naprosto vyhořelej, nemá už dávno co říct. Hledí smrti do chřtánu a do toho občas něco řekne. Přesto je naprostý favorit. Je to neuvěřitelný,“ kroutil hlavou spisovatel. Přičítá to tomu, že se mezi lidmi těší velké důvěře úřad prezidenta jako takový bez ohledu na to, kdo ho zrovna zastává. Přesto podle Bilera Zeman tuto prezidentskou volbu nevyhraje. Má za to, že počínání Zemana v pozici prezidenta zmobilizuje jeho odpůrce. A nejen je. Také lidé, kteří to před lety hodili Zemanovi se zavřenýma očima, mu to už dnes nehodí, protože viděli, co v úřadu prezidenta prováděl.

Celý rozhovor naleznete zde.

Spisovatel má za to, že vyhrát může v podstatě kdokoli. Za důležité považuje, aby prohrál Zeman. To se dnes už bohužel nepodaří nějakou pozitivní kampaní, ale pozitivní kampaně se podle Bilera stejně v Česku moc nevedou.  

„Byl to už Klaus, kdo vedl kampaň negativně, kdo tady strašil a zneužíval zmaru mnoha lidí. Celý to devadesátkový strašení návratem komunistů. Stejně Zeman s tezí o spálené zemi. Začali strašit fiktivními nebo domnělými nepřáteli. Mentálně tuhle zemi zdevastovali úplně stejně jako Husák s Jakešem. Zeman je teď nicméně jedinej, kdo sedne do helikoptéry a jede na to Jesenicko. V tu chvíli se tam na něj přijdou podívat všichni, protože se tam jinak neděje nic. Žádnej pan Kalousek a jemu podobní tam nikdy nepřijeli… Je to vlastně hrozně jednoduchý,“ shrnul spisovatel.

V tuto chvíli se prý v podstatě mentálně vracíme do dob komunistické normalizace. Výsledky voleb to podle spisovatele ukázaly jasně. Neztrácí však naději. Doufá, že dnešní mladá generace za deset let tyhle „normalizátory“ převálcuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…