Společnost zženštěla. Silnější migranti nás klidně pobijí, varuje slovenský poslanec

24.08.2015 20:08

Poslanec Národní rady Slovenské republiky Ján Podmanický z vládního Smeru-SD Roberta Fica pronesl varovná slova v rozhovoru pro server Aktuálně.sk. Pokud se nepřinutíme k akci, uprchlíci nás podle jeho názoru „převálcují“. Pakliže Německo či Velkou Británii považují za ráj, dříve či později se do něj pokusí dostat i přes mrtvoly.

Společnost zženštěla. Silnější migranti nás klidně pobijí, varuje slovenský poslanec
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

„Hledají lepší místo pro život, nic jiného neřeší, dříve či později se pokusí projít do vysněného ráje třeba i přes mrtvoly. Využívají přitom toho, že Evropané – bohužel i Slováci – postupně pud sebezáchovy ztrácejí,“ postesk si zákonodárce.

Naproti tomu naši předci prý ještě dokázali jasně pojmenovat nebezpečí a postavit se mu. Stačí si vzpomenout na slavné boje s Turky. Tehdy měl ale stát jasnou strukturu, která se odvíjela už od pevně dané hierarchie v rodině. Dnes neustále mluvíme o rovnoprávnosti, muži ztrácejí svou roli a společnost se pomalu rozpadá. Podle Podmanického o všem pořád chceme jen diskutovat a nejsme schopni přijmout jasná rozhodnutí, což nás oslabuje. Nesmíme se proto divit, až nás porazí příslušníci jiných – silnějších – společenství.

My jsme příliš citliví, řešíme, co všechno nás bolí, a za největší problém považujeme integraci menšin, to se musí změnit. Tato změna musí spočívat i v tom, že přestaneme tak výrazně podléhat kouzlu konzumního života, které nám podle jeho názoru podsouvají média. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…