Sralbotko, socanští kašpaři, darebáku, promluvil lid. Ale našly se i opačné hlasy

15.06.2017 12:20

"Jste možná suchar, ale jeden z mála slušných politiků na naší politické scéně. Radši než obětovat sebe, jste měl vykopnout toho nacionalistu Chovance! Kvůli němu jste pro mě nevolitelná strana!“ i to zaznělo v diskuzi na facebookovém profilu premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD), který se včera rozhodl přenechat post předsedy strany právě ministru vnitra Milanu Chovancovi.

Sralbotko, socanští kašpaři, darebáku, promluvil lid. Ale našly se i opačné hlasy
Foto: ReproFoto: TV Prima
Popisek: Bývalý premiér Bohuslav Sobotka v pořadu Partie TV Prima.

„Byl byste udělal lépe, kdybyste dodržel slovo a podal demisi. Po té komedii si vás mohu pramálo vážit,“ zaznělo však také na adresu Sobotky. „Ani nynější výměna koní v čele ČSSD mě nepřiměje k tomu, abych vás volila,“ zaznělo od další diskutující s tím, že při jednáních strany si připadala jako na trhu.

 

Anketa

Je vám líto Bohuslava Sobotky?

4%
96%
hlasovalo: 16011 lidí

„Potápějící loď opouští kapitán jako poslední, Bohouši. Jste sralbotka,“ zaznělo z úst dalšího diskutéra, někteří jej dokonce přitovnali ke kapitánovi Schettinovi, jenž opustil potápějící se Costu Concordii. „Je mi to nesmírně líto. Doufám, že nyní v ČSSD nepřevládnou nacionálně socialistické tendence, ke kterým tíhne Milan Chovanec. Věřím, že sociální demokracie neřekla poslední slovo a že se jednou vrátí posílena touto důležitou zkušeností – sociálně demokratické ideály mi vyhovují, bohužel ve straně samotné není dost pravých sociálních demokratů, kteří by dokázali tyto ideály ctít a byli ve straně právě pro ně. Naději vidím především v Idealiste.cz. To je budoucnost a cesta k dlouhodobě vysokým preferencím. Jen ti bafuňáři a straničtí Šercháni z devadesátých let to ne a ne pochopit,“ uvedl další diskutující. „Všichni tři socanští kašpaři zůstanou kašparama i kdyby měli zlaté rolničky,“ zaznělo také.

Diskuze se však také rozjely na facebookovém profilu hlavního oponenta ČSSD, lídra hnutí ANO Andreje Babiše. Ten totiž lituje toho, že se se Sobotkou neutká v přímém souboji a nazval ho zbabělcem. Za svá slova se dočkal, jak už to tak bývá, pochvaly i kritiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …