Srát na banalitu. Obří výsměch Michalu Horáčkovi a jeho prezidentskému týmu

04.11.2016 15:39

Do prezidentského kandidáta Michala Horáčka se na svých facebookových profilech obuli občanský demokrat Jan Zahradil a bulvární novinář Pavel Novotný.

Srát na banalitu. Obří výsměch Michalu Horáčkovi a jeho prezidentskému týmu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Horáček

„Jestli chce Horáček prohrát hned v prvním kole, ať nechá tuhle paní mluvit co nejčastěji, coby symbol politického neúspěchu, nafrněného elitářství a odtržení od reality. Chtěl být nestranickým, nadstranickým kandidátem. To už neplatí. Včera si stoupl do fronty za Karla,“ rýpl si do Horáčka Jan Zahradil v souvislosti se slovenskou herečkou Magdou Vášáryovou, jež vyjádřila Horáčkovi podporu.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Pavel Novotný v té souvislosti uvedl, že měl potřebu Zahradilovi přikývnout, že prezidentský tým Horáčka je legrační. A jak dodal, měl potřebu přidat i poznámku, že zpěvák Petr Kolář je největší prvok, co zná a snad bude jen zpívat. „Vzápětí to odešlu, polknu, jaký jsem kokot a v tu chvíli se mi vybije mobil. Přeběh do obýváku, cestou vymýšlím, co tam napíšu, esli mě tam nějaký dobrák začne stírat (dělal jsem si prdel, blbečku, to je snad jasný) a teď už 15 minut hledám, kam jsem to napsal. Takže rozhodnutí srát na banalitu, ale hlodá to,“ napsal Novotný s tím, že co když to někdo uvidí.

„Abych nebyl vysmíván. Nesnáším, když nejsem brán ve vší vážnosti a někdo mi dává najevo, že ke mně nechová úctu. Ale co, hlavní je, že o Petr Kolář zatím nikdo neví a celé to krytí s velvyslancem zatím super maká, snad jsem alespoň do celé konspirace účelně přispěl,“ poznamenal závěrem s odkazem na redaktora Týdne Petra Koláře.

Celý příspěvek Pavla Novotného:

Potřeba někde Jan Zahradil přikývnout, že "prezidentský tým" Horáčka je legrační a přidat poznámku, že zpěvák Petr Kolář je největší prvok, co znám a snad bude jen zpívat, vzápětí to odešlu, polknu, jaký jsem kokot a v tu chvíli se mi vybije mobil. Přeběh do obýváku, cestou vymýšlím, co tam napíšu, esli mě tam nějaký dobrák začne stírat ("dělal jsem si prdel, blbečku, to je snad jasný) a teď už 15 minut hledám, kam jsem to napsal. Takže rozhodnutí srát na banalitu, ale hlodá to. Co když to někdo uvidí, abych nebyl vysmíván, nesnáším, když nejsem brát ve vší vážnosti a někdo mi dává najevo, že ke mě nechová úctu. Ale co, hlavní je, že o Petr Kolář zatím nikdo neví a celé to krytí s velvyslancem zatím super maká, snad jsem alespoň do celé konspirace účelně přispěl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…