Staněk nabídl ČSSD důvěryhodnost a srozumitelnost

18.02.2018 16:17

Kandidát na předsedu ČSSD Antonín Staněk sjezdu strany v Hradci Králové nabídl důvěryhodnost, srozumitelnost a čitelnost. Sociální demokracii chce olomoucký primátor a poslanec vrátit jednotný hlas. Uvedl to během svého projevu, ve kterém jako jeden ze sedmi kandidátů oslovil delegáty před volbou nového vedení.

Staněk nabídl ČSSD důvěryhodnost a srozumitelnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Staněk uvedl, že chce straně vrátit důvěryhodnost. "Bez důvěryhodnosti těch, co za ni mluví, strana nikdy neosloví ty, které jsme ztratili," uvedl. Připomněl pravidelný pokles voličů s tím, že příznivců od ČSSD odešlo průběžně přes milion.

Vrátit chce straně také jednotný hlas. "I na tomto sjezdu jsme viděli, že strana je myšlenkově, názorově a hodnotově pestrá," uvedl a označil to za devizu ČSSD. Navenek však podle něj musí strana vystupovat jednotně, i když si uvnitř zachová různorodost a osobitost.

Voliči podle něj musejí ČSSD rozumět, vyzýval proto k čitelnosti zahraniční politiky či srozumitelnosti sociální. Zmínil například nutnost pracovat pro lidi na hraně chudoby, mimo jiné pro samoživitelky a mladé lidi, kteří chtějí zakládat rodinu. "Musíme dát potenciálním voličům naději na důstojný život," uvedl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…