Starka a mafiánský boss? Jen mediální nálepka, říká jeho advokát

05.03.2012 19:19

Hostem pořadu Interview 24 advokát Julius Kramarič, který zastupuje například podnikatele Jaroslava Starku nebo bývalého šéfa pražských policistů Vladimíra Kotrouše. Medializace případů podle něj klientům ubližuje.

Starka a mafiánský boss? Jen mediální nálepka, říká jeho advokát
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Věznice Pankrác

Podnikatel Jaroslav Starka požaduje od státu jako odškodné stamiliony korun. „Já jsem velmi bedlivě pozoroval vystoupení pana ministra Pospíšila a s jeho názorem souhlasím. Je to částka samozřejmě nadsazená, my jen chceme poukázat na to, že můj klient byl bez důkazů uvržen do situace, ve které by se v dnešní době v Evropě nikdo ocitnout neměl,“ říká advokát.

Starka je normální podnikatel

Podle něj byl Starka nikdy netrestaný normální podnikatel a do smrti si ponese následky vazby a celého případu. „Můj klient nosí nálepku mafiánského bosse, stejně jako já mám nálepku kontroverzního advokáta,“ myslí si Kramarič.

„Je potřeba přistupovat individuálně ke každému,“ odpověděl na otázku, zda si jej může dovolit šéf pražských policistů Kotrouš. Podle Kramaričových webových stránek advokát si účtuje konzultace 2-10 tisíc korun za hodinu. „Nebudu z pana Kotrouše dělat žádnou mediální bublinu,“ uvedl. „Spravedlnosti to ublížit nemůže, ale může to ublížit klientovi. A to je špatně,“ dodal.

Kramarič se také dvakrát ocitl v kůži svých klientů – za mřížemi. „To je důsledek nevraživosti policejních složek vůči mně,“ tvrdí. Kramarič se také vyjádřil k momentálně probíhající válce státních zástupců. „Pravomocné rozhodnutí soudu je třeba respektovat,“ prohlásil s tím, že nikoho ze zúčastněných hodnotit nemůže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…