Starosta Mlejnský pozastavil své členství v ODS

17.03.2014 19:51

Starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský k dnešnímu dni pozastavil své členství v ODS. Funci starosty jedenácté městské části bude zastávat i nadále. Zůstane rovněž členem zastupitelstva hlavního města Prahy a Prahy 11. K rozhodnutí ho přiměly rodinné problémy, uvedl v prohlášení.

Starosta Mlejnský pozastavil své členství v ODS
Foto: red
Popisek: Dalibor Mlejnský

„Moje manželka je po těžké operaci a její dlouhodobé zdravotní problémy bohužel přetrvávají. Mám čtyři děti. Dvouletá holčička a roční chlapeček potřebují soustavnou péči, stejně jako dvě starší děti," zdůvodnil.

Mlejnský, který byl členem ODS od roku 1995, se vzdal funkce prvního místopředsedy ODS Prahy 11, předsedy organizace této strany Jižní Město II i členství ve stranickém klubu v rámci zastupitelstva hlavního města Prahy.

„Vzhledem k nastalé situaci a dlouhé politické angažovanosti jsem se rozhodl věnovat rodině, která moji pomoc bezprostředně potřebuje. Tato situace nastala neočekávaně a myslím, že mé rozhodnutí je správné,“ dodal Mlejnský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem, čtk

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…