Starosta Prahy 4 prý sponzoruje kampaň z peněz radnice

12.10.2010 17:02

Pavel Horálek a jeho dva zástupci, Václav Krištof a Ivana Staňková, oblepili Prahu 4 předvolebními plakáty. Prezentují na nich úspěchy radnice a radnice je také platí.

Starosta Prahy 4 prý sponzoruje kampaň z peněz radnice

"Starosta Horálek hrubě zneužívá prostředky radnice pro vlastní předvolební kampaň," kritizuje plakáty opoziční zastupitel Petr Štěpánek ze Strany zelených.

Celkem materiály stály 350 tisíc korun a všichni tři kandidáti na nich deklarují, že patří k ODS. Radnice sama ovšem neví o tom, že by se dopustila něčeho špatného. Jde prý o vyjmenování úspěchů současného vedení úřadu, nikoli o kampaň ODS.

"Jedná se o běžný způsob prezentace projektů, na těchto informačních tabulích městská část prezentuje svoje výsledky. A tito tři politici jsou tam proto, že jsou to klíčoví zástupci úspěšných projektů, kteří je sami prezentovali," řekla serveru Aktuálně.cz mluvčí radnice v Praze 4 Žaneta Pilařová.

"Jejich stranická příslušnost je na billboardech uvedena, to souhlasí, ale nejedná se o předvolební kampaň ODS," dodala mluvčí. Na zastupitele Štěpánka podle ní už rada podala trestní oznámení - právě kvůli jeho kritice, že si ODS platí kampaň z kasy města.

Čtěte:

ODS spouští billboardovou kampaň, její tváří je Nečas

ČSSD přepálila kampaň do sněmovny, teď není tolik vidět

reklama

autor: par

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …