Starostové mají ještě jednu velkou posilu. Je to...

17.08.2017 15:37

Miliardář Dalibor Dědek podal pomocnou ruku Starostům a nezávislým, když jim před časem oznámil, že za ně bude kandidovat a pokusí se na kandidátky pozvat ještě další nezávislé osobnosti. Nakonec STAN přece jen někdo posílí. Do sněmovny bude kandidovat starší syn Ladislava Smoljaka David Smoljak. Informoval o tom server Lidovky.cz.

Starostové mají ještě jednu velkou posilu. Je to...
Foto: STAN
Popisek: STAN

„Máme ve Vinoři sdružení, které se Starosty už delší dobu spolupracuje, a máme s nimi dobré zkušenosti. Lidé, kteří STAN vedou, mi imponují a oceňuji to, co se jim podařilo prosadit, například registr smluv. Třetí věc je jejich program a to, že jsou jednoznačnou prozápadní a proevropskou alternativou,“ řekl Smoljak.

Celý článek naleznete zde.

Smoljakova rozhodnutí si velmi váží volební lídr Starostů Jan Farský, který vede pražskou kandidátku. Právě na ní se ocitne i nejstarší syn jednoho z titánů české kultury a spolutvůrce legendárního českého génia Járy Cimrmana, neexistujícího českého všeuměla.

Smoljak podle svých vlastních slov původně podporoval dvojkoalici KDU-ČSL se Starosty, ale když se rozpadla, protože se lidovci lekli, že ve dvojkoalici nepřekonají desetiprocentní hranici hlasů, Smoljak se rozhodl aktivně podpořit Starosty a nezávislé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…