Štětina setřel Zemana: Tolik malosti a sebestřednosti

04.06.2013 22:10

Senátor Jaromír Štětina zvolený do horní parlamentní komory s podporou TOP 09 a Starostů nenechal nit suchou na prezidentovi Miloši Zemanovi za jeho včerejší vystoupení k povodním. Prezident prý udělal nevhodný vtip a navíc jen přislíbil ku pomoci vojáky z hradní stráže, zatímco jiní lidé už přímo pomáhají.

Štětina setřel Zemana: Tolik malosti a sebestřednosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: V Senátu proběhl veřejný seminář Umírá Ústav pro studium totalitních režimů?

Prezident Miloš Zeman vyjádřil účast všem lidem zasaženým povodní a přislíbil pomoc hradní stráže. O jejím nasazení ovšem musí rozhodnout vláda. Přímo k národu nepromluvil hned v první den povodňové krize a navíc si v závěru neodpustil bonmot vůči novinářům. Všem popřál, aby se neutopili, jen u novinářů s úsměvem dodal, že je toto jeho přání ambivalentní.

Senátor Jaromír Štětina zvolený s podporou TOP 09 a Starostů Zemana za tato slova zkritizoval na sociální síti Facebook. „Ach bože. Tolik lidské malosti a sebestřednosti,“ napsal. Připomněl také, že Starostové a nezávislí nabízí přímou pomoc např. poskytováním informací a navíc uveřejnili seznam žádostí a nabídek pomoci, kde se mohou lidé na spolupráci dohodnout. „Někdo slibuje fešáky z hradní stráže a hlasitě to oznamuje národu, jiný maká.“ Poznamenává senátor.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…