Stovky lidí čekají s Jiřím Drahošem v Kongresovém centru na výsledky voleb

27.01.2018 14:26 | Zprávy

Tým Jiřího Drahoše sleduje výsledky prezidentských voleb v Kongresovém centru v Praze. Do štábu se akreditovalo více novinářů než před dvěma týdny, zájem projevily téměř tři stovky novinářů. Za Drahošem přišlo také velké množství podporovatelů. Kandidát na prezidenta by se měl k výsledku voleb vyjádřit mezi 15:00 a 16:00.

Stovky lidí čekají s Jiřím Drahošem v Kongresovém centru na výsledky voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Drahoš

Na sečtení hlasů po prvním kole Drahošův tým čekal v pražské La Fabrice. Příznivci a novináři ji zcela zaplnili, na dnešek si proto Drahoš pronajal větší Kongresové centrum. Novináři se v něm začali scházet už po poledni, před uzavřením volebních místností v něm bylo několik set lidí.

Drahoše přišli podpořit třeba astronom Jiří Grygar, člen skupiny handicapovaných hudebníků The Tap Tap Ladislav Angelovič, který je poradcem Drahoše v problematice tělesně postižených, nebo bývalá sociálně demokratická ministryně a místopředsedkyně Sněmovny Petra Buzková. "Pana profesora podporuju od začátku. Pan profesor je vzdělaný, moudrý a velmi slušný člověk. Myslím si, že by si Česká republika takového prezidenta zasloužila," řekla novinářům po příchodu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas, čtk

MUDr. Milan Brázdil byl položen dotaz

Podle mě dezinformujete vy, když tvrdíte, co tvrdíte

Dobrý den, pane Brázdile, obracím se na vás zde, protože mi to přijde důvěryhodnější, i když mi zřejmě neodpovíte, snad si to aspoň přečtete. Jestli vás zajímá, co si myslím o korespondenční volbě tak vám řeknu, že je mi to úplně jedno, spíš mě štve, že vy poslanci (koalice i opozice) řešíte právě t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takovej eklhaft. V koalici to žije kvůli komisaři, vtipy o Kolajovi i Nerudové

20:06 Takovej eklhaft. V koalici to žije kvůli komisaři, vtipy o Kolajovi i Nerudové

Navrhli jsme muže a ženu, protože to chtěla Ursula von der Leyenová, vysvětloval Vít Rakušan výběr n…