Strašné, hrůza. Oblíbenec Václava Klause nám napsal po volbách o vedení ODS a je to vážně ostré

16.01.2016 20:14

Exposlanec za ODS a velmi výrazný podporovatel Václava Klause Boris Šťastný se pro ParlamentníListy.cz vyjádřil ke kongresu ODS v Ostravě.

Strašné, hrůza. Oblíbenec Václava Klause nám napsal po volbách o vedení ODS a je to vážně ostré
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-poslanec Boris Šťastný

„Fialův nominační projev na kongresu ODS: ODS chce zrušit to, co její vláda sama zavedla a za kritiku čeho nás posléze označila za rebely a ze strany vyštvala,“ uvedl Šťastný.

„Superhrubou mzdu zavedla vláda Mirka Topolánka, solidární (milionářskou) daň a zvýšení DPH na 15 a 21 % vláda Petra Nečase. Dnes na kongresu Petr Fiala hlásí snížení DPH na 14 a 19 % a zrušení superhrubé mzdy a solidární přirážky,“ podotkl s tím, že tímto krokem je ODS nadále názorově a ideově nekonzistentní, nedůvěryhodná. Podle Šťastného nepřichází s novými vizemi, jen se neobratně pokouší oprášit ideály, které před lety sama pod zem zahrabala.

„K tomu první místopředsedkyní představitelka nekmotrovských hodnot nové ODS Aleksandra Udženija, místopředsedou duhový Kupka a další žena, jejíž jméno jsem sice nikdy neslyšel, nicméně mě zaujala tím, že byla oceněna Radou Evropy za integraci nepřizpůsobivých Romů, když jako starostka obce s 2300 obyvateli utratila za sociální programy a podobnou činnost 200 milionů z evropských dotací. Strašné. Hrůza,“ doplnil Šťastný na adresu nově zvolené místopředsedkyně Drahomíry Miklošové. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…