Strašně mi vadí, jak jste připosraní. Expolitička vypráskala kolegy za přístup k ČT a EU

21.09.2016 6:34

Někdejší poslankyně ODS Kateřina Dostálová se tvrdě vymezila proti svým kolegům. Marně prý přemýšlí, komu dá hlas, a ODS to prý rozhodně nebude. Dáma, která se proslavila např. kritikou redaktorů ČT v časech tzv. televizní krize, vysvětlila proč. Stranou její pozornosti nezůstalo ani nedělní vystoupení Martina Komárka v ČT, který se na obhajobu svého stranického šéfa Andreje Babiše dovolával dokonce i Boha.

Strašně mi vadí, jak jste připosraní. Expolitička vypráskala kolegy za přístup k ČT a EU
Foto: Hans Štembera
Popisek: Exprezident Václav Klaus

Dáma považuje za nesmyslné kritizovat EU, ale zároveň působit v jejích orgánech a pobírat za to nemalé peníze. „Nevím, koho volit. ODS opustila ideu. Promiňte, milí přátelé z ODS. Je to tak a takhle s váma NE. Strašně mi vadí, jak jste připosraní. Neumíte těžit z toho, že jít proti mainstreamu, když máte pravdu, se vám vrátí. Ty lidi to poznají a počty jsou jednoduché. Ale chce to čas. Nedočkavci za židle s mainstreamem. Akorát Vám jich fakt dost ubývá. Každý z nás dělá spoustu chyb. Ale brojit proti EU a sedět tam? Zdar, dva kluci. Dost smutek,“ zahájila na sociální síti Facebook.

Anketa

Kdo je nadějí české pravice?

0%
0%
45%
1%
6%
1%
hlasovalo: 9269 lidí

Následně se začala trochu bát, že možná dostane ránu, protože se zastala Václava Klause. Dnes mu mnoho lidí nemůže přijít na jméno, ale tento exprezident má podle bývalé političky tah na branku. „A teď mi nabijete. Já si vážím Václava Klause. V té době měla pravice drive. A nikdy v tom nejste sám a můžete dělat spoustu špatných rozhodnutí. A kdo z nás je nedělá? Ale on má drive i dnes,“ hájila jednoho ze zakladatelů ODS. Počítá prý s tím, že za tento názor bude „zpráskána“.

Pár ostrých slov napsala na adresu volebního výboru sněmovny, jemuž předsedá Martin Komárek z Babišova hnutí ANO. Někdejší poslankyně ODS má za to, že Komárek vlastně řídí „blaf na občany“. Jen je to dost drahý blaf, který se zrodil, aby se zklidnila situace v televizní krizi na přelomu let 2000 a 2001.

„Aby přestaly ty spacáky a svíce a Halíkovy bohoslužby v televizní krizi, byl vymyšlen volební výbor. Občané si přes svá sdružení a organizace budou navrhovat radní. Víte, jak to funguje? Prostě Sobotka nebo Babiš, ale spíše jejich pochopové zavolají kámošům a řeknou jim, koho mají navrhnout. Takže Martine Komárku, šéfe tohodle nic na nic, jsi jedna taková velká mimikra. Moc dobře víš, jak to funguje. Blaf na lidi. Akorát to stojí dost peněz. Systém nezměněn a odboráři z ČT a Halíci a Šiklové spokojeni. Dřepí tam furt. ZRUŠIT,“ vyjádřila svůj názor nekompromisně Dostálová.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…