Strč si to do prdele, Babiši, a neházej to na nás, vrací premiérovi úder syn Karla Svobody

14.11.2018 14:39

Když se v roce 2016 už poněkolikáté mluvilo o kauze Čapí hnízdo, tehdejší ministr financí Andrej Babiš (ANO) sdělil, že v době, kdy firma čerpala evropské dotace, ji vlastnili jeho dvě dospělé děti a bratr jeho dnešní manželky Moniky. Dnes však napadá novináře a tvrdí, že to oni do kauzy Čapí hnízdo zatahují jeho děti, což považuje to za odporné, protože obě mají zdravotní problémy. A naštval syna slavného skladatele.

Strč si to do prdele, Babiši, a neházej to na nás, vrací premiérovi úder syn Karla Svobody
Foto: Repro foto ČT24
Popisek: Premiér Babiš na tiskovce z Palerma

Českem hýbe kauza údajného únosu syna premiéra Andreje Babiše (ANO) Andreje Babiš mladšího na Krym. Ještě na zahraniční cestě v sicilském Palermu český předseda vlády odmítl, že by jeho syn byl unesen, a obvinil novináře, že spáchali „odporný útok“ na jeho dvě nemocné dospělé děti. Řekl mimo jiné, že jeho dcera má bipolární poruchu. Kdo neví, co to je, měl by si podle Babiše vzpomenout na Karla Svobodu.

Anketa

Má premiér Andrej Babiš po slovech svého syna vaši lidskou důvěru?

89%
11%
hlasovalo: 38986 lidí

Jenže se ukázalo, že předseda vlády, zase jednou tak docela, neříkal pravdu. Slavný skladatel Karel Svoboda bipolární poruchou osobnosti netrpěl. Tvrdí to alespoň jeho syn Petr Svoboda.

Škoda, že Andrej nevzal tátu taky na Krym... Ty vole, to je fakt silnej WTF moment. Táta žádnou bipolární poruchu neměl! Kdo je bezcitný, ať soudí lid. A kdo lže a nemá záklopku, ať mluví z Palerma. Když on dokáže bez podkladů říct tohle, já mohu říct, že kdo neví, co znamená mafián, ať si vzpomene na Andreje Babiše. Nevím, proč to lejno hází na nás, měl by si ho strčit zpátky do prdele,“ napsal syn skladatele na sociální síti Facebook.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …