Střelba kuličkovkou byla gestem odporu, žádný atentát, napsal Láska

30.09.2012 12:13

Advokát Václav Láska na své facebookovské stránce „Právo s Láskou“ kritizoval zájem médií o střelbu na prezidenta Václava Klause. Jedná se podle něj o drobnou epizodku, při které došlo k fatálnímu selhání ochranky. Podobných věcí se prý děje spousta.

Střelba kuličkovkou byla gestem odporu, žádný atentát, napsal Láska
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Advokát a bývalý policejní vyšetřovatel Václav Láska v pořadu ČT Hyde park

Láska záměrně přehání, ale upozorňuje, že má větší pravdu než ti, co označují „označkování“ Klause air softovou pistolí za atentát.

Útok je stejně nebezpečný jako prohlášení, že je Klaus neuvěřitelný narcis

„Václav Klaus se stal terčem obdobně „nebezpečného“ útoku, jako když o něm na svém webu napíšu, že je to neuvěřitelný narcis, který škodí naší zemi. Útok kuličkovou pistolí je útok stejné nebezpečnosti,“ míní Láska.

Kuličková pistole neměla prezidenta zranit či zabít, má symbolickou hodnotu odporu. Jen čas ukáže, zda byl střelec vůbec duševně zdráv a zda věděl, co dělá a z jakého důvodu. Nebezpečnost z celé akce dělá těžko pochopitelná „neakceschopnost prezidentské ochranky“.

Akce s cílem zesměšnit ČR? To je trapný závěr

Díky ní zjistili skuteční teroristé nebo psychicky narušení jedinci, jak snadno lze vystřelit na českého ústavního činitele.

Závěr, který vyslovila prezidentská kandidátka Jana Bobošíková, že akce měla poškodit a zesměšnit Českou republiku a prezidenta, je podle Lásky trapný.

Vzpomeňte si na Klausovu návštěvu Chile

„Jestli chcete vidět opravdové zesměšnění České republiky a jejího prezidenta, pak se bavme o legendární Klausově návštěvě v Chile,“ uzavřel Láska svůj komentář na Facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…