Střelec z Brodu je důkazem, že lidi ničí mafiánský kapitalismus, míní komunista Adam

27.02.2015 21:37

Komunistický poslanec Vojtěch Adam popisuje, co podle něj stojí za hrůznou střelbou v Uherském Brodě. Dlouhá léta spořádaný zaměstnanec Zdeněk Kovář přišel v kapitalismu o práci a od té doby to s ním šlo z kopce. Nakonec dospěl do stadia, v němž byl tak zoufalý, že viděl svou jedinou cestu v zoufalém činu. Podobně jako "komunista Jan Palach", píše Adam.

Střelec z Brodu je důkazem, že lidi ničí mafiánský kapitalismus, míní komunista Adam
Foto: archiv VA
Popisek: Poslanec a starosta Ivančic MUDr. Vojtěch Adam (KSČM)

I v české historii známe případy, kdy se zoufalí lidé snaží poslat jasný vzkaz společnosti. V roce 1969 to prý udělal i Jan Palach. "Komunista Jan Palach ji zvolil proto, aby v zoufalství vyburcoval český národ z letargie," píše doslova Adam.

Jistou analogii vidí v případu střelce z Uherského Brodu, který se prý svým činem snažil upozornit společnost na nezdravé rysy naší společnosti. Jakékoli diskuze o pomatenosti střelce či potřebě více regulovat oblast se střelnými zbraněmi podle komunistického poslance Adama jen zastírají podstatu problému.

Celý text poslance Adama najdete ZDE.

"Náš Titanic se potápí nikoli proto, že ho ohrožují 'barbaři před branami' všeho druhu. Nějací vyšinutci, kteří se tu znenadání objevili (asi padají ze stromů, až dozrají jako jablka) a ohrožují 'nás normální'. Všechny oběti naší doby volají potom, abychom se podívali pravdě do očí a konečně pochopili, že viny jsou samotné nejhlavnější principy naší společnosti: Úspěch měřený mírou ochoty jednat jako grázl, maskování a zalhávání toho, že grázlové a zloději se stali elitou naší společnosti, programové vysávání bohatství tvořené celou společností ve prospěch těchto elit, pohrdání a sociální deprivace pro ty, kteří grázly či patolízaly odmítají být a chtějí prostě jenom normálně žít…," zdůrazňuje zákonodárce. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…