Stropnický hodlá navštěvovat městské části. Začne v neblaze proslulé Praze 11, kde měly lítat obří úplatky

24.04.2015 15:01

V pondělí 27. dubna navštíví náměstek primátorky Matěj Stropnický Městskou část Praha 11. Setká se s představiteli této městské části a osobně si prohlédne vybraná místa v doprovodu starosty a zástupců Institutu a plánování rozvoje. O plánovaných krocích informovalo tiskové oddělení magistrátu.

Stropnický hodlá navštěvovat městské části. Začne v neblaze proslulé Praze 11, kde měly lítat obří úplatky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Matěj Stropnický

V programu návštěvy jsou stanice metra Chodov, Opatov a Háje a jejich okolí a Litochlebské náměstí a k jednání jsou navrženy jako hlavní tematické okruhy demografické prognózy pro Prahu 11, veřejná prostranství a veřejná vybavenost, změny Územního plánu a podněty Městské části Praha 11 pro Metropolitní územní plán.

Náměstek primátorky Stropnický touto návštěvou Prahy 11 zahajuje sérii setkání s představiteli jednotlivých městských částí a v těchto schůzkách bude v nadcházejících týdnech pokračovat.

„Návštěvy městských částí zahajuji záměrně na Jižním Městě, které má šrámy po celém těle a je pod největším tlakem developerů. Potřebuje přitom především městské investice do nikdy nevybudované veřejné vybavenosti. Sídliště je rovnocennou součástí města a Praha má vůči jeho obyvatelům obrovský dluh. Je na čase začít ho splácet,“ řekl Stropnický.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…