"Strýček" imigrant z Nigérie v Itálii rok znásilňoval holčičku. Ta je teď v jedenácti letech těhotná

26.11.2017 15:24

Česko-italská blogerka Monika Pilloni upozornila na příběh jedenáctileté dívky z Itálie, která je těhotná. Kdo se postaral o to, aby takhle malá holčička otěhotněla? Údajně „strýček z Afriky“. K případu se vyjádřil i italský senátor z Ligy Severu, který si věru nebral servítky.

"Strýček" imigrant z Nigérie v Itálii rok znásilňoval holčičku. Ta je teď v jedenácti letech těhotná
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Monika Pilloni s odkazem na italské zdroje přinesla českým čtenářům příběh jedenáctileté dívky z Turína, které se jednoho dne začalo zvětšovat břicho. Maminka si myslela, že je její holčička nemocná, jenže když ji přivedla k lékaři, musela se vyrovnat se šokem. Její jedenáctiletá holčička byla těhotná.

Kdo se o to postaral? Podle Moniky Pilloni otcem může být pětatřicetiletý „strýček z Nigérie“, který už v tuto chvíli sedí ve vazbě. Když dívka dorazila k lékaři, už byla ve dvaadvacátém týdnu těhotenství. „Sahal mi pod šaty,“ řekla o pětatřicetiletém občanovi Nigérie jedenáctiletá dívka. Rodiče prý většinu dne pracují a dívenka se svými sourozenci žila u tety. Spolu s nimi žil v bytě také přítel z Nigérie. Je třeba říci, že rodina oné dívenky sama pocházela z Nigérie a proto poskytla přístřeší zmíněnému běženci.

„Strýček“, kterému prý rodina důvěřovala, prý s obtěžováním holčičky začal na konci léta 2016 a skončil s tím až o rok později, když vyšlo najevo, že holčička je těhotná. Dívka nikomu nic neřekla až do chvíle, než ji prozradilo rostoucí bříško.

„Sahal mi stále pod šaty,“ řekla dívenka o násilníkovi po tom, co rodiče začali pátrat po podrobnostech v životě jejich dcery, kterou vidí málo, protože pracují celý den: otec je dělník, matka uklízečka. Ona spolu se svými dvěma sestrami a starším bratrem jsou po celý den v malém bytě u tety a strýce v Turínské čtvrti Barriera di Milano.

Soudkyně Alessandra Pfiffnerová násilníka, kterého zastupuje právník Manuel Perga, poslala do vyšetřovací vazby ve vězení.

Senátor Ligy severu Roberto Calderoli s k tomuto případu vyjádřil na sociální síti Facebook.

„V prvé řadě se musí ověřit skutečnost, ale pokud se opravdu ukáže, že nějaký pětatřicetiletý zlobr z Nigérie v Turíně skutečně znásilnil jedenáctiletou dívku, kterou uvedl do těhotenství, pak je zde chemická kastrace na nic, ale měla by se provést ta fyzická se skalpelem, samozřejmě spolu s doživotím. Překonáváme veškerou úroveň hrůzy, kterou si dokážeme představit,“ napsal senátor.

Italský tisk cituje i turínského arcibiskupa Cesare Nosigliu, který uvedl: „Je to jako kdyby ji zabil. Připravil ji o důstojnost , na celý život bude poznamenaná tím, co se stalo, protože násilí je něco, co zůstává v duši“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …