Studenti v Plzni po setkání se Zemanem: Je úplně jiný, než o něm píšou

06.03.2015 11:49

Středeční besedy s prezidentem Milošem Zemanem v Plzni se zúčastnilo na 400 středoškoláků a podle ohlasů byli většinou příjemně překvapeni. Byli potěšeni hlavně přátelskou atmosférou a humornými odpověďmi Miloše Zemana na kladené otázky. Shodli se hlavně na tom, že je médii prezentován jinak, než jaký opravdu je, píše Plzeňský deník.

Studenti v Plzni po setkání se Zemanem: Je úplně jiný, než o něm píšou
Foto: Jiří Hroza
Popisek: Třetí zastavení prezidenta na návštěvě v Plzeňském kraji byla beseda s žáky středních škol v Plzni v areálu střední průmyslové školy elektrotechnické

Dle názoru jednoho ze studentů plzeňské střední průmyslové školy, kde se beseda konala, byl prezident milý a nesnažil se nadřazovat nad ostatními, ba naopak vtipkoval na svůj účet. „Pan prezident působil velmi mile a nijak se nepovyšoval. Udivil mě tím, že si ze sebe umí dělat legraci,“ prohlásil student střední školy v Plzni.

Jedna ze studentek střední obchodní školy v Plzni dokonce poznamenala, že média předkládají občanům Zemana v jiném obraze, než jakým opravdu je. Dle jejího názoru je pan prezident úplně jiný, než jak je popisován médii, je prý milý. „Musím říct, že média nám obraz Miloše Zemana předkládají jinak. Prezentují ho jako arogantního člověka, který špatně reprezentuje Českou republiku. Ale na vlastní oči jsem poznala, že je milý a vstřícný,“ řekla studentka střední školy, která byla přítomna na besedě se Zemanem.

Studenti, kteří měli možnost být součástí besedy s prezidentem, se vcelku shodli na rozdílu mezi reálným setkáním se Zemanem, a se Zemanem, který je prezentován médii. Ocenili hlavně jeho nevyhýbání se kladeným otázkám, humorně pojaté odpovědi a pozitivní přístup. Z druhé strany mu však vytýkají až příliš zdlouhavé odpovědi a doporučují mu omezit vulgaritu v projevech.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…