Šuká se tu. P*del. Starosta Pavel Novotný z ODS měl radost z vítání občánků

26.04.2019 19:19

Starosta pražských Řeporyjí a bývalý bulvární novinář Pavel Novotný (ODS) se dosti svérázně na svém twitteru vyjádřil k vítání občánků. „Hodně se tu šuká, to je dobře. Jsou to šťastné děti, že budou vyrůstat v Řeporyjích a ne v nějaké p*deli,“ napsal. Následně zveřejnil i přepis svého projevu, který měl na této akci, jelikož byl konfrontován s pochybami některých lidí, zda se vulgárního chování nedopustil i během samotného vítání. K těmto obavám přispěl bulvární titulek na serveru tn.cz.

Šuká se tu. P*del. Starosta Pavel Novotný z ODS měl radost z vítání občánků
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

Anketa

Je nastupující ministryně spravedlnosti Benešová nebezpečím pro českou demokracii?

11%
89%
hlasovalo: 9918 lidí
„Vítám občánky. Dnes dvoják. Hodně se tu šuká, to je dobře. Jsou to šťastné děti, že budou vyrůstat v Řeporyjích a ne v nějaké p*deli,“ napsal na svůj twitter starosta Pavel Novotný k vítání občánků v Řeporyjích.

Poté dal kvůli titulku na serveru tn.cz, jenž zněl: „Starosta Pavel Novotný (ODS) vítá občánky: Š*kání, p*del...“, na svůj twitter i další komentář, v němž se lze ujistit, že během samotného vítání občánků k žádným vulgárnostem nedošlo: „Abych rozptýlil pochyby a v návaznosti na debilní titulek na tn.cz. dávám k dispozici text, kterým jsem dnes 2x vítal občánky,“

Pavel Novotný je za své vulgární projevy dost často kritizován. Mnoho lidí se nad ním pozastavuje především ve spojitosti s jeho členstvím v ODS a s nedávným vyloučením Klause mladšího, kterého z této partaje vedení vyloučilo v polovině března z důvodu, že svým jednáním a vystupováním „dlouhodobě poškozoval dobré jméno ODS“. Následně se občanští demokraté snažili o výměnu Klause mladšího v čele školského výboru za stranického místopředsedu Martina Baxu. ODS navrhla Klausovo úplné odvolání z výboru, načež Sněmovna na jeho post zvolila, podle tohoto požadavku, Karla Krejzu.

Vylučování v ODS pokračuje i nadále a dnes Poslanecká sněmovna odvolala na návrh klubu ODS nezařazenou poslankyni Zuzanu Majerovou Zahradníkovou ze školského a ze zahraničního výboru. Ve školském výboru ji nahradil Bohuslav Svoboda (ODS) a v zahraničním Marek Benda (ODS). Předseda poslanců ODS Zbyněk Stanjura uvedl, že občanští demokraté podali návrh na odvolání Majerové Zahradníkové z některých sněmovních orgánů po dohodě s poslankyní. Setrvání Majerové Zahradníkové, jež se zastala Václava Klause mladšího, v ODS zatím není jasné, záležitostí se bude v pondělí zabývat místní stranická rada v Olomouci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …