Svině! Ku*vo! Zm*de! Škromach a další čelí brutálním výhrůžkám

02.11.2013 15:59

Vnitrostranický spor ČSSD mezi Bohuslavem Sobotkou a tzv. haškovci vyvolává silné reakce i napříč veřejností. Zatímco někteří projevují svůj názor demonstrací, v níž vyjádřili svou podporu šéfovi strany, najdou se i tací, kteří rozesílají vulgární sms členům předsednictva, kteří se ho chtěli zbavit.

Svině! Ku*vo! Zm*de! Škromach a další čelí brutálním výhrůžkám
Foto: Michal Drabík
Popisek: Milan Chovanec u mikrofonu. V pozadí Bohuslav Sobotka

Na sms zprávy plné výhrůžek, urážek a vulgarit upozornil bulvární server Blesk.cz. „Podávám na autora jedné z SMS trestní oznámení. I když se neobávám, že by vyhrůžky naplnil, tohle už je moc,“ svěřila se exposlankyně Vlasta Bohdalová.

„Už se potíš? To jsi ale k**ot nechat se tak ukecat na staré kolena. No tak si to teď vyžer. Přeji hezký zítřejší den. Jistě přijdeš podpořit Slávka. Rádi tě uvidíme. Zm*de prolhaný!!! Lžeš celému národu!!!!!“ přistálo například v mobilu Zdeňka Škromacha, senátora za ČSSD.

Urážkám se nevyhnou ani ženy

Autoři takových zpráv ale nešetří ani političky. „Ty sv*ně jedna, jak si dovoluješ hlasovat proti Slávkovi Sobotkovi?! Co si o sobě myslíš, ty k**vo?! Dej si bacha, až budeš chodit Libercem, aby tebe nebo tvoje děti nepřejelo auto!“ vyhrožoval anonym Lence Kadlecové, krajské zastupitelce ČSSD v Liberci.

Své o tom ví i Markéta Wernerová, poslankyně za ČSSD. Před několika dny jí přišla tato sms: „Tak ty sv*ně nedáš pokoj!?!? Měla sis vzít příklad z Chovance! Doufám, že si naivně nemyslíš, že nevíme, kde bydlíš? Zkus Slávka ještě jednou podrazit a zakroutíme ti krkem!!!!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…