Svoboda a demokracie nejsou ohroženy, to jen někteří vytváří špatnou náladu. Respektujte výsledek voleb, udeřil Andrej Babiš

18.11.2016 8:49

Na sociálních sítích stále rezonují oslavy, demonstrace, protidemonstrace ze 17. listopadu. Stranou veřejného dění nezůstal ani ministr financí Andrej Babiš (ANO). Ve čtvrtek ráno položil na Národní třídě květiny, vtipálci ovšem obratem přidali vtip. Sám Babiš sepsal navíc pár řádek. Máme se prý v České republice dobře a lidé by měli respektovat výsledky voleb.

Svoboda a demokracie nejsou ohroženy, to jen někteří vytváří špatnou náladu. Respektujte výsledek voleb, udeřil Andrej Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Andrej Babiš položil hned včera brzy ráno květiny na Národní třídě. Zachytili ho přitom fotografové a snímek začal kolovat po sociálních sítích. Našli se ovšem vtipálci, kteří upravili fotografie tak, že Babiš klade místo květin na Národní třídě své slavné koblihy, které normálně rozdává před volbami.

Sám Babiš na sociální síti Facebook k výročí napsal pár slov. „Svoboda a demokracie jsou ty největší hodnoty. Nemyslím, že by byly ohroženy, jak se to dnes snaží některé osoby lidem namlouvat a vytvářet špatnou náladu. Je třeba se ptát, proč takovou atmosféru vytvářejí. Lidi jsou nespokojení s některými politiky, nikoliv se systémem. Příští rok si lidi zvolí do sněmovny toho, koho budou chtít. A tím pádem i novou vládu. A začátkem roku 2018 si zvolí přímou volbou prezidenta, jakého budou chtít. Kdo bude tuto zemi řídit, bude projev většinové vůle našeho národa. Tedy projev demokracie. Měli bychom se naučit respektovat volbu většiny. I to je demokracie,“ sdělil lidem Babiš.

České republice se podle jeho názoru daří a není důvod ke špatné náladě. Prý bychom měli bojovat proti nenávisti a závisti a všechno to skončí tím, že nám bude ještě líp, jak ostatně Babiš slibuje už od roku 2013.

Andrej Babiš doslova napsal:

Svoboda a demokracie jsou ty největší hodnoty. Nemyslím, že by byly ohroženy, jak se to dnes snaží některé osoby lidem namlouvat a vytvářet špatnou náladu. Je třeba se ptát, proč takovou atmosféru vytvářejí.

Lidi jsou nespokojení s některými politiky, nikoliv se systémem. Příští rok si lidi zvolí do sněmovny toho, koho budou chtít. A tím pádem i novou vládu. A začátkem roku 2018 si zvolí přímou volbou prezidenta, jakého budou chtít. Kdo bude tuto zemi řídit, bude projev většinové vůle našeho národa. Tedy projev demokracie. Měli bychom se naučit respektovat volbu většiny. I to je demokracie.

Myslím, že bychom se měli snažit o zlepšení nálady ve společnosti a bojovat proti nenávisti a závisti.

Naší zemi se daří, přeju si, aby se dařilo všem. A jsem předsvědčen, že už je a bude ještě líp.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…