Syn Petra Nečase se vysmál tomu, co řekla Nagyová

18.06.2013 7:11

Nejstarší syn bývalého premiérského páru Petra a Radky Nečasových Ondřej se na sociální síti zastal své matky. Tu nechala sledovat šéfka Nečasova kabinetu a jeho milenka v jedné osobě Jana Nagyová vojenskou rozvědkou. Prý z obavy, že je Nečasová ve vleku náboženské sekty.

Syn Petra Nečase se vysmál tomu, co řekla Nagyová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Petr Nečas

Anketa

Co se má dít dál?

hlasovalo: 2837 lidí

Jana Nagyová nyní čelí obvinění ze zneužití Vojenského zpravodajství k soukromým účelům, když nechala sledovat premiérovu ženu Radku. Obávala se prý, že je Nečasová pod vlivem jehovistů, pro které údajně i sháněla peníze. Synovi premiéra se toto tvrzení zdá naprosto absurdní. Své pobavení nad ním vyjádřil i na sociální síti Facebook. "Ty voe, jehovisti, co přijde dál?" ptá se Nečas junior v příspěvku na sociální síti, který přetiskl bulvární deník Blesk ve svém dnešním vydání.

A dodal: "Zní to srandovně i samo o sobě, ale když ještě navíc mámu znáš, je to jeden velkej mega lol."

Celou záležitost ohledně sledování hned v začátku Ondřej Nečas komentoval tím, že ji přirovnal k slavnému seriálu plnému intrik a mocenské počítačové hře. "Game of thrones (Hra o trůny) po česku jedou naplno," cituje Nečasova syna Blesk.

Nečasův konec

Aféra stála Nagyovou svobodu, čelí ve vazbě obvinění z organizátorství zneužití pravomoci. Zlomila vaz i Nečasovi, který nakonec podal demisi a ve funkci premiéra skončil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…