Syn Petra Nečase vesele komentuje Škromacha i rozhovor s mocným Starkou

06.09.2013 10:05

Syn expremiéra Petra Nečase (ODS) Ondřej bedlivě sleduje aktuální dění na politické scéně a také ho čile komentuje a glosuje na svém facebookovém profilu. Jeho nejnovější příspěvky se týkají výroku Zdeňka Škromacha, hnutí Andreje Babiše i rozhovoru příbramského fotbalového bosse Jaroslava Starky.

Syn Petra Nečase vesele komentuje Škromacha i rozhovor s mocným Starkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Zdeněk Škromach

Ve středu Ondřej Nečas okomentoval vyjádření senátora Zdeňka Škromacha (ČSSD) rovněž z facebookového prostředí. Škromach se v něm nezapomenutelným způsobem podivoval nad záměry ministra zdravotnictví v demisi Martina Holcáta. Ten chtěl do Senátu poslat návrh na snížení poplatku za pobyt v nemocnici. Podle Škromacha je to ale nesmysl, protože poplatek bude stejně od Nového roku zrušen.

Senátor si dle svých slov na začátku září u "poledního kafíčka" a pošty přečetl o Holcátově plánu a reakce na Facebooku na sebe nenechala dlouho čekat. "To si asi ministr dělá kozy," neskrýval své překvapení.

Zjevně málo kafíčka

A Škromachův status na sociální síti komentuje Nečas mladší. "Čerstvé zásadní vyjádření Zdeňka Škromacha k návrhu ministra zdravotnictví ohledně poplatků: 'To si asi ministr dělá kozy!'... Zjevně málo kafíčka," napsal s jistou mírou ironie.

Své příznivce na Facebooku Ondřej upozorňuje na rozhovor serveru Česká pozice s příbramským fotbalovým šéfem Jaroslavem Starkou slovy: "Naprosto epickej rozhovor o kafi a šikovnejch klucích. Must read!". Jen pro úplnost - "must read" přeloženo do češtiny znamená "musíte přečíst".

Pozornosti Nečasova syna neunikl ani soudní proces s exposlancem a bývalým hejtmanem Davidem Rathem a dalšími obviněnými v kauze údajného manipulování zakázek ve Středočeském kraji. Zde cituje úryvek z on-line přenosu serveru Lidovky.cz. "V kanceláři u Kotta policisté mimo jiné zabavili sešit s nápisem: 'Můžes chlastat, můžeš krást'. Když tuto položku soudce Pacovský zmínil, Pancová si svého partnera změřila přísným pohledem." A dodává symbol vyjadřující v textovém prostředí veselý úsměv, takzvaného smajlíka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…