TOP 09 jde do kytek a Dominik Feri se pustil do Kalouska: Je to jeho vina, odpuzuje liberály

27.03.2016 13:31

Do kritiky svého stranického šéfa se pustil nejmladší radní v České republice, Dominik Feri (TOP 09). Na svém facebookovém profilu poukázal na to, že podle posledního průzkumu by TOP 09 získala jen 5,5 %.

TOP 09 jde do kytek a Dominik Feri se pustil do Kalouska: Je to jeho vina, odpuzuje liberály
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

„Co za tím stojí je nabíledni – odliv liberálních voličů. Brečel bych, ale slzy (dojetí) si schovávám na inauguraci Donalda Trumpa,“ napsal Feri.

Vyjádřil pochybnosti nad tím, zda je strana schopna liberálně smýšlející získat zpátky. „A ani nevím, jestli o ně (nás) má náš předseda vůbec zájem,“ rýpl si Feri do předsedy TOP 09 Miroslava Kalouska.

Dominik Feri (nar. 1996) je členem Rady města Teplice. Je nejmladším radním v České republice v její historii a jedním z nejmladších českých zastupitelů. Je rovněž jazzovým hudebníkem a fotografem. Pro svůj neobvyklý vzhled – má etiopské předky – a zálibu v elegantním oblékání je oblíbeným cílem médií a zájmu veřejnosti. V rozhovoru pro módní časopis uvedl, že ve svém šatníku má okolo čtyřiceti sak.

Celý text příspěvku Dominika Feriho na jeho facebookovém profilu:

TOP 09 v posledním průzkumu získala 5,5 %. Co za tím stojí je nabíledni – odliv liberálních voličů. Brečel bych, ale slzy (dojetí) si schovávám na inauguraci Donalda Trumpa.

Nevím, jestli jsme schopni liberálně smýšlející získat zpátky. A ani nevím, jestli o ně (nás) má náš předseda vůbec zájem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…