Ta kreatura Hnídek. K Slavíkovi pro Ortela již nedokázal mlčet ani Jan Rosák

08.12.2016 17:17

K nacionalistické skupině Ortel, k jejímu ocenění na Českých slavících a k protestním odchodu Radka Bangy alias Gipsyho.cz se vyjádřil na svém facebookovém profilu producent Ivan Rössler. A zareagoval na něj známý herec.

Ta kreatura Hnídek. K Slavíkovi pro Ortela již nedokázal mlčet ani Jan Rosák
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Tomáš Ortel, frontman kapely Ortel.

„Teď hodně čtu o tom Ortelovi. Nechápu, proč Banga odcházel ze sálu. Chápal bych, kdyby tam vůbec nešel. Ostatně je to dobrá metoda: Nejít tam, kde nechci někoho potkat. A Ortel v nominaci byl a bylo to i známo předem,“ vyslovil se Rössler.

„Je to pravda. Nechodím nikam, kam můžou vstoupit i takový kreatury jako je ten Hnídek...“ odepsal mu v komentářích moderátor Jan Rosák. Tomáš Hnídek je pravé jméno frontmana kapely Ortel Tomáše Ortela. 

Následně Rössler ještě poznamenal, že kdyby byl býval Banga oznámil, že na Slavíky nejde z důvodu účasti kapely Ortel, mohlo to inspirovat další. „A kdyby šel na Slavíka jen Ortel, nebyl by to takový úspěch a slavík by možná dolítal. Úspěch je dán až uznáním úspěchu, jinak to není úspěch,“ uzavřel Rössler.

Celý příspěvek Ivana Rösslera:

Teď hodně čtu o tom Ortelovi. Nechápu, proč Banga odcházel ze sálu, chápal bych, kdyby tam vůbec nešel. Ostatně je to dobrá metoda: nejít tam, kde nechci někoho potkat. A Ortel v nominaci byl a bylo to i známo předem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…