Táckem proti Babišovi. Po hospodách se začíná šířit zvláštní forma revolty

24.09.2016 12:16

V mnoha pražských restauracích a hospodách se nyní objevují samolepky a pivní tácky, které míří na ministra financí a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše. Informoval o tom server Reflex.cz.

Táckem proti Babišovi. Po hospodách se začíná šířit zvláštní forma revolty
Foto: FTV Prima, spol. s r.o.
Popisek: Andrej Babiš na Primě

Většinou je antibabišovská akce spojena s elektronickou evidencí tržeb (EET). Například na pivních táccích jsou hesla jako „POZOR! Kvůli EET zavře i tvoje hospoda!“ Připojen je Babišův podpis a do loga hnutí ANO je vepsáno „No a čo?“.

Celý text je ZDE

Jiný tácek tvrdí „8 korún pre mňa z každého piva“ a následuje podpis „Vďaka Váš Andrejko Babiš (Bureš)“. Jméno Bureš odkazuje na krycí jméno, které měla kdysi dát při spolupráci komunistická tajná policie StB právě ministrovi financí. Babiš ale říká, že vědomým spolupracovníkem StB nebyl.

Pivní tácky a samolepky roznášejí po restauracích aktivisté. Pivní tácky ve své kampani proti elektronické evidenci tržeb využila už minulý rok opoziční TOP 09. Proti EET ostře vystupuje také ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…