Tajná schůzka Sorose a dalších boháčů, kteří financovali Clintonovou. Toto se prý řešilo

18.11.2016 13:40

Jak na nového amerického prezidenta Donalda Trumpa? I to se řešilo na neveřejné schůzce vlivných liberálů ve Washingtonu. Mimo jiné se jí zúčastnili například známý miliardář George Soros nebo demokratická senátorka Elizabeth Warrenová. Informoval o tom server Echo24.

Tajná schůzka Sorose a dalších boháčů, kteří financovali Clintonovou. Toto se prý řešilo
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Jak server uvádí, na schůzce se mimo jiné vyhodnocovaly i dosavadní aktivity, zároveň se také řešilo, jaký bude následovat postup po Trumpově nástupu do úřadu prezidenta. Sponzorem washingtonské konference byla takzvaná Demokratická aliance, síť bohatých lidí podporujících různé nátlakové organizace a další uskupení prosazující levicové a progresivní myšlenky, píše server. 

Dále také uvádí, že Demokratická aliance sázela na menšiny a ženy, z nichž chtěla mít voličskou základnu. Jak je však patrné i z výsledků voleb, témata propagovaná vlivnými liberály veřejnost přiliš nezaujala. I z toho důvodu bylo nutné vyřešit otázku budoucnosti Demokratické aliance, kdy někteří již nevnímají její smysl a jiní vnímají nutnost najít uspokojivější kandidáty.

  • Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…