Tajné byty Janouška, kde se scházeli také lidé z ČSSD, píše server

23.06.2013 15:04

Podle serveru Prvnízprávy.cz se mohly v bytech v luxusní Pařížské ulici v Praze, které mají patřit Romanu Janouškovi, najít odposlechy. Podle uveřejněných informací má jít dokonce o propojení lidí z ČSSD a právě stíhaného lobbisty Janouška.

Tajné byty Janouška, kde se scházeli také lidé z ČSSD, píše server
Foto: repro ČT, tan
Popisek: Podnikatel Roman Janoušek

"Podle informací redakce Prvnízprávy.cz patří totiž několik bytů v Pařížské ulici známému pražskému lobbistovi Romanu Janouškovi. V bytech se podle zdroje redakce našly odposlechy. Policie tedy odposlouchávala Romana Janouška podobně jako kdysi Davida Ratha - nejen skrze napíchnutí mobilního telefonu, ale i skrze štěnice ukryté v bytě," píše web.

Jak dále upozorňuje: "Ve zmíněných bytech Romana Janouška se totiž podle informací redakce scházeli právě někteří zástupci ČSSD, ale i politici dalších stran a různí podnikatelé - ti všichni nyní mohou mít obavy a mnozí z nich už mají. Co vše na ně policie ví?"

Jak se podařilo zjistit ParlamentnímListům.cz ze zdrojů blízkých vyšetřování, některé z nemovitostí v Pařížské ulici by skutečně mohly patřit Janouškovi.

V Pařížské ulici sídlí i Tamara Kotvalová, dříve Bendlová, známá obchodnice s luxusním zbožím, která má v jedné z nejdražších ulic světa několik obchodů. Luxusní kabelky u ní nakupovala i Jana Nagyová. A Kotvalové jméno figuruje podle Blesku v textu příkazu k domovní prohlídce Romana Janouška. Bulvární Blesk navíc doplnil, že Janoušek měl právě v těchto prostorách jednat s podnikatelem v energetice Vladimirem Ermakovem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…