Tak jako tenkrát, v roce 39. Silné prohlášení k nenáviděnému rozhodnutí Evropské unie

15.03.2017 9:54

Před 78 lety obsadilo hitlerovské Německo zbytek Československa, začala se psát krutá éra protektorátu. Souvislost s dneškem? Podle někdejšího policejního prezidenta, publicisty a šéfa Asociace nezávislých médií Stanislava Novotného došlo opět téměř na den přesně ke snaze o odzbrojení obyvatelstva. Nyní ze strany EU.

Tak jako tenkrát, v roce 39. Silné prohlášení k nenáviděnému rozhodnutí Evropské unie
Foto: Archiv SN
Popisek: Stanislav Novotný, předseda Asociace nezávislých médií a bývalý policejní prezident

„Po mnichovské zradě byla ČSR donucena předat pohraniční opevnění a tzv. prodat nacistickému Německu válečný materiál za 648 mil. prvorepublikových korun (peníze Československo nikdy nevidělo). A dnes si připomínáme, že uplynulo 78 let od definitivní anexe zemí Koruny české, kdy jsme zcela přišli o armádu i zbytky státní suverenity,“ píše Novotný pro ParlamentníListy.cz.

Podle něho je velmi symbolické, že v předvečer výročí nacistické okupace odhlasoval Evropský parlament směrnici, která omezuje legální zbraně. „A učinil tak v době, kdy Evropská unie a její jednotlivé členské státy nejsou schopny bránit vlastní obyvatelstvo před vnitřním sociálním rozvratem a terorismem,“ varuje bývalý šéf policie.

Anketa

Turecko považuji za ...

hlasovalo: 11205 lidí

„Směrnice omezující dosud legální držení některých zbraní je jasně nepřátelským gestem vůči Evropanům. Směrnice není namířena proti nepřátelům ohrožujícím naše životy a majetky, ale její vznik je zjevně motivován strachem zlovolných a neschopných politiků z vlastních voličů. A právem,“ míní.

Není-li prý Evropská unie schopna bránit ani schengenský prostor, nesmí omezovat evropské občany, kteří se bojí o sebe a své bližní. „Tedy do zbraně, přátelé!“ končí výzvou Stanislav Novotný svůj text pro PL.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…