Tak to je pecka: Jaromír Soukup prý jde do politiky. Už letos

16.01.2019 9:55

Moderátor a ředitel televize Barrandov Jaromír Soukup bude podle všeho kandidovat ve volbách do Evropského parlamentu. Informuje o tom server Info.cz s tím, že jeho televizní show tak skončí.

Tak to je pecka: Jaromír Soukup prý jde do politiky. Už letos
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: První novoroční díl Týdne s Jaromírem Soukupem

Soukup by měl podle velmi dobře informovaných zdrojů Info.cz oznámit kandidaturu dnes večer. Zda bude kandidovat na vlastní kandidátce nebo na kandidátce některé z politických stran, jasné není. Jak dodává server, znamená to však, že většina televizních pořadů, které Soukup moderuje, skončí.

Anketa

Je v České republice ohrožena demokracie?

30%
70%
hlasovalo: 11547 lidí

Původní text ZDE.

 „Je pravda, že již před časem jsem udělal spolu se svými nejbližšími spolupracovníky jedno závažné životní rozhodnutí. Bude mít vliv na vše: i na mé pořady v TV Barrandov," uvedl včera Soukup na svém twitterovém účtu s tím, že se vyjádří dnes v pořadu Moje zprávy. 

"Už teď se těším na všechny ty ultra chytré a ověřené tipy všech haterů a koumáků, které mi budou předurčovat budoucnost,“ řekl již dříve Soukup.

A v komentářích pod jeho tweetem se již hromadí možné tipy, co by to tak mohlo být. „Nominace na Oscara v kategorii nejlepší moderátor? Nebo kandidatura na prezidenta ČR. Nic horšího to být nemůže. Pak už jen veřejné spálení vlastních špinavých trenek," píše jeden z uživatelů. Další pak přináší tip, že by mohlo jít o další vlastní pořad moderátora Soukupa. „Buď si vezme Brožovou nebo život..." tipuje další.

„Zruší všechny zbylé pořady a uvede nový: Big Brother s Jaromírem Soukupem. Další soutěžící budou Ringo Čech, Radim Uzel, Michal David, Jan Přeučil a svítit jim u toho budou Okamura s Ovčáčkem. Vysílat se to bude z Jízdárny Hradu a uvádět to bude Ovar," zmínil další diskutér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…