Tak vidí eurovolby bookmakeři: Mizerná účast, triumf ANO a jedna perlička ohledně Paroubka

22.05.2014 16:36

Existuje sedm otázek, na které by měly odpovědět nastávající volby do Evropského parlamentu. Právě tak sázková kancelář Unibet pojala další kapitolu stále populárnějšího sázení na výsledky voleb. Sázkaři mají proto možnost si vsadit, kolik hlasů získá předpokládaný vítěz voleb. Mimo jiné Unibet nabízí sázku na volební účast, když hranici stanovil na hladinu 27,5 procenta.

Tak vidí eurovolby bookmakeři: Mizerná účast, triumf ANO a jedna perlička ohledně Paroubka
Foto: ParlamentníListy.cz
Popisek: Vlajky před Evropským parlamentem v Bruselu

A jaké tedy jsou konkrétní kurzy? ANO (kurz 1,85 na to, že Pavel Telička a spol. přesvědčí více než čtvrtinu voličů) nebo zdali ČSSD odolá útoku TOP 09 (v duelu Unibet favorizuje sociální demokracii v kurzu 1,72). Jako perličku pak Unibet nabízí sázku na Jiřího Paroubka a jeho snahu o comeback, když na možnost, že někdejší buldozer české politiky získá alespoň 5000 preferenčních hlasů, je vypsaný kurz 1,85.

„Volby do Evropského parlamentu nejsou těmi nejdiskutovanějšími, po úspěchu sázek vypsaných na prezidentské a parlamentní volby nicméně představují pro naše bookmakery možnost vyladit formu a znovu se poměřit se sázkaři na poli politické prognostiky,“ říká marketingový manažer pro Česko Milan Klemš.

Konec růžového snu odhadují sázkaři Úsvitu přímé demokracie

Unibet tak dále nabízí sázku na volební účast, když hranici stanovil na hladinu 27,5 procenta, nebo na otázku, zdali do Bruselu a Štrasburku bude dále jezdit evropský lídr ODS Jan Zahradil. Podle kurzu 1,72 vypsaného na jeho úspěch by měl mít z České republiky několik nových kolegů, když stejný kurz Unibet nabízí na možnost, že se do europarlamentu protlačí alespoň jeden poslanec některé z trojice neparlamentních stran zelení – Svobodní – Piráti. Naopak konec růžového snu predikují bookmakeři Úsvitu přímé demokracie, jejíž volební zisk odhadují mezi dvěma a třemi procenty.

Unibet byl založen v roce 1997 a je online herní společností obchodovanou na burze NASDAQ OMX Nordic Exchange ve Stockholmu. Unibet je jedním z největších veřejně obchodovaných herních operátorů v Evropě a poskytuje své služby ve 27 jazycích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…