Tak vy budete přát Všelichové turecký kriminál? Rozzuřený aktivista drsně účtuje s posměváčky

18.11.2016 18:57

Markétu Všelichovou zatkli v Turecku, jelikož ji viní z podpory, přesněji řečeno z podpory Kurdů bojujících proti Islámskému státu, kteří jsou ovšem podle Turecka taktéž teroristy. Na sociálních sítích jsou k vidění i komentáře, že to té mladé ženě patří. A právě tato myšlenka zvedla ze židle protiislámského aktivistu Martina Měšťana, který na Facebooku vystupuje jako Walter Edward Kurtz. Pustil se jak do „sluníčkářů“, tak do internetových bojovníků proti islámu.

Tak vy budete přát Všelichové turecký kriminál? Rozzuřený aktivista drsně účtuje s posměváčky
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Turecká vlajka, graffiti.

Markéta Všelichová si vysloužila nemilá slova za to, že se vydala mezi Kurdy, aby jim pomohla v boji s teroristy. Fakt, že se k této kritice uchýlili „sluníčkáři“, prý Měšťana nepřekvapuje, ale nechápe, jak jeho známou může kritizovat někdo, kdo sám sebe pasoval do role bojovníka proti islámu a sedí v klidu doma za počítačem.

„Markétu znám osobně, její zápal pro věc je obdivuhodný, u ní až tak velký, že neřešila žádná možná ohrožení. Nicméně neseděla s rukama v klíně, nebojovala stylem postů na Facebooku proti genocidě Kurdů ze strany ISIS a Erdoganova Turecka a pomáhala přímo ve válečné zóně... To, že ji napadají sluníčka, je normální, že ji ale napadají i tzv. Facebook bojovníci s islámem, je trapné a ubohé...,“ zastal se své kamarádky důrazně na sociální síti Facebook Měšťan.

Napsat nějaký protiislámský status na sociální síti z pohodlí domova není nijak výrazným hrdinským činem. Vůbec se to nedá srovnat s tím, když se někdo rozhodne odjet mezi Kurdy a pomoci jim. Na to by neměl zapomínat kdokoli, kdo se ukrývá v antiislámské skupině v Česku a myslí si, jaký je hrdina, když kritizuje opravdu statečnou ženu.

„Myslí si, že když před lety rozběhli antiislám v Česku, tak mají zásluhy, a také že je to nadřazuje nad ostatní... Není to tak, protože od té doby už si tuto hrozbu uvědomuje mnohem více lidí (než je tato uzavřená partička hrající si na tajemné zednáře ze sklepení hradů a tvrzí) a otevřeně a veřejně s tímto zlem bojují. Pokřikující nadávky a úšklebky těchto ‚tajemných‘ se rozbíjejí o činy těch, co to dělají doopravdy a nebojí se riskovat, a to dokonce i svůj život...,“ napsal jasně Měšťan.

Martin Měšťan doslova napsal:

"Všelichovou sluníčka nenávidí, protože je paradoxně jednou z nich, že jí, ale přejí turecký kriminál naši hrdinní facebook bojovníci s Islámem, je trapné a ubohé"...

Markétu znám osobně, její zápal pro věc, je obdivuhodný, u ní až tak velký, že neřešila žádná možná ohrožení. Nicméně, neseděla s rukama v klíně, nebojovala stylem postů na facebooku proti genocidě kurdů ze strany ISIS a Erdoganova Turecka, a pomáhala přímo ve válečné zóně...To, že ji napadají sluníčka, je normální, že jí, ale napadají i tzv. facebook bojovníci s Islámem, je trapné a ubohé...

P.S. Pokud si někdo myslí, že je hrdina, když napíše antiislámsky zapálený text a dá ho někam na internet z bezpečí svého domova, je to jeho věc, nemá, ale právo napadat a hodnotit ty, kteří bezpečí domova opustili, a šli proti islámu bojovat aktivně. Lidé co nikdy neukázali veřejně svoji identitu, a schovávají se za skupinu spojujících antiislámské síly, si myslí, že oni jsou ti hlavní a správní. Myslí si, že když před léty rozběhli antiislám v česku, tak mají zásluhy a také, že je to nadřazuje nad ostatní...Není to tak, protože od té doby už si tuto hrozbu uvědomuje mnohem více lidí, (než je tato uzavřená partička hrající si na tajemné zednáře ze sklepení hradů a tvrzí), a otevřeně a veřejně s tímto zlem bojují. Pokřikující nadávky a úšklebky těchto "tajemných" se rozbíjí o činy těch, co to dělají doopravdy a nebojí se riskovat a to dokonce i svůj život...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…