Tak znásilňují imigranti v Německu? Podíval se na to ústav veterána politiky USA. Výsledek raději neznat

30.09.2015 11:31

V Německu dle zjištění amerického think tanku Gatestone Institute geometrickou řadou narůstá počet znásilnění a sexuálního zneužívání žen a dětí v uprchlických táborech. Mnohé z obětí se však obávají odvety a násilí raději úřadům vůbec nehlásí. Ženy jsou dokonce popisovány jako lovná zvěř, jež se stává snadnou kořistí pro mladé muže z řad muslimských „predátorů“. Znásilňovány jsou však často i rodilé Němky. Za loňský a letošní rok jsou hlášeny desítky případů.

Tak znásilňují imigranti v Německu? Podíval se na to ústav veterána politiky USA. Výsledek raději neznat
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

Podobné zločiny jsou však německými médii a úřady bagatelizovány ve snaze zabránit podněcování protiimigračních nálad. Gatestone Institute zmiňuje dopis zaslaný několika organizacemi zabývajících se ochranou ženských práv adresovaný politickým stranám zasedajícím v hesenském regionálním parlamentu, ve kterém popisují otřesné případy znásilňování v uprchlických táborech. „V táborech nejsou odděleny prostory pro muže a ženy. V důsledku toho se obávají ženy chodit v noci na toalety, protože zde dochází často ke znásilněním a násilí se sexuálním podtextem. Nejenom v noci, ale dokonce i za denního světla jsou ženy a děti v ohrožení,“ cituje americký think tank z dopisu zaslaného v polovině srpna.

V uprchlickém táboře v Bayerkaserne, kde se dříve nacházela vojenská základna, je podle organizací zaobírajících se ženskými právy znásilňování na denním pořádku. Existují zde oddělené prostory pro muže a ženy, ale nelze je zevnitř zamknout. Přibližně 80 % v táboře tvoří muži a, jak uvádí jeden ze sociálních pracovníků, v případě nevynuceného sexu platí ženám deset eur za jeden pohlavní styk. „Jsme největší bordel v Mnichově,“ glosuje tuto skutečnost nejmenovaný sociální pracovník. Policie a úřady však tvrdí, že nemají žádné důkazy, které by toto protiprávní jednání potvrzovalo. Přesto se čas od času podaří nějaký případ objasnit a jeho pachatele potrestat. Na konci srpna byl například odsouzen dvaadvacetiletý žadatel o azyl z Eritreje na rok a osm měsíců za pokus o znásilnění třicetileté kurdské ženy z Iráku v uprchlickém táboře v bavorském městě Höchstädt.

Ve stejný měsíc se pokusil čtyřiatřicetiletý žadatel o azyl znásilnit stejně starou ženu v prádelně uprchlického tábora v Stralsundu nedaleko Baltského moře. V případě třináctileté muslimské dívky bylo bohužel znásilnění dovedeno až do konce. Stalo se tak v uprchlickém zařízení v Detmoldu. Dívka a její matka prchaly ze své rodné země také kvůli tomu, aby se vyhnuly sexuálnímu násilí. Jak se později ukázalo, násilník pocházel ze stejné země jako ony. „Ačkoli se znásilnění stalo v červnu, místní policie o něm mlčela celé tři měsíce, než jej zveřejnila média. Policisté odmítají o těchto případech hovořit na veřejnosti, aby tak údajně nezavdali příčinu ke kritice masové migrace,“ konstatuje americký think tank.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE

K obdobné události došlo také v Habenhausenu, jenž leží na sever od Brém. Dvě dívky mladší patnácti let zde byly opakovaně znásilněny dvěma dalšími žadateli o azyl. „Zdejší uprchlický tábor byl popisován jako ‚dům hrůzy‘ vzhledem k násilí, jehož se zde dopouštěli příslušníci znepřátelených gangů z Afriky a Kosova,“ uvádí Gatestone Institute. Znásilnění ze strany uprchlíků se však nevyhýbá ani německým ženám. Jedenáctého září letošního roku byla znásilněna šestnáctiletá dívka mužem tmavé pleti, který mluvil velmi špatnou němčinou v blízkosti uprchlického tábora poblíž bavorského města Mering. K útoku došlo ve chvíli, kdy šla dívka domů z vlakového nádraží. O měsíc dříve policie zatkla dva irácké žadatele ve věku 23 a 19 let za znásilnění osmnáctileté ženy z Hammu v Severním Porýní – Vestfálsku.

Na konci července se zase stal terčem sexuálního násilí čtrnáctiletý německý chlapec v koupelně regionálního vlaku v Heilbronnu. Policie pátrá po muži tmavé pleti ve věku mezi třiceti a čtyřiceti lety, jenž má arabský vzhled. V tu samou dobu znásilnil jednadvacetiletý žadatel o azyl pocházející z Tunisu o rok mladší Němku poblíž Karlsruhe. Policie tuto skutečnost držela v tajnosti do 14. srpna, kdy ji zveřejnila místní média. Na začátku června byli odsouzeni dva somálští žadatelé o azyl ve věku 20 a 18 let k sedmi a půl letům ve vězení za znásilnění jednadvacetileté ženy z Bad Kreuznachu, které se stalo v prosinci minulého roku. Třicetiletý Somálec přezdívaný Ali S byl 5. června odsouzen na čtyři roky a devět měsíců za pokus o znásilnění dvacetileté ženy v Mnichově. Před tímto činem již Ali S seděl sedm let ve vězení za jiné znásilnění a byl na svobodě pouhých pět měsíců. Mnichovská média ve své politicko-korektní snaze chránit jeho totožnost uváděla jeho jméno jako Joseph T.

Výčet případů znásilnění, kterých se uprchlíci z Blízkého východu a Afriky dopustili na německých ženách, však pokračuje dál. „Letos v květnu byl odsouzen třicetiletý Maročan ke čtyřem rokům a devíti měsícům odnětí svobody za pokus o znásilnění pětapadesátileté ženy z Drážďan. O dva dny dříve policie zatkla pětadvacetiletého žadatele o azyl ze Senegalu za pokus o znásilnění jednadvacetileté Němky v Mnichově. V dubnu byl odsouzen jednadvacetiletý Iráčan ke třem letům a deseti měsícům za znásilnění sedmnáctileté dívky na festivalu v bavorském městě Straubing v srpnu 2014,“ uvádí Gatestone Institute a zmiňuje dále další desítky konkrétních případů znásilnění, které se udály po celém Německu v loňském a letošním roce.

Policie v bavorském městě Mering, kde byla 11. září letošního roku znásilněna šestnáctiletá dívka, varovala rodiče, aby nepouštěli své děti ven bez doprovodu dospělého. Zároveň policisté doporučovali ženám, aby z vlakového nádraží, jež se nachází v blízkosti uprchlického tábora, nechodily domů samy. „V Pockingu zase provozovatel zdejšího gymnázia varuje rodiče, aby jejich dcery nenosily příliš odvážné oblečení a nedocházelo tak k následným nedorozuměním. Vedle budovy gymnázia je totiž dočasně ubytováno dvě stě uprchlíků,“ píše Gatestone Institute a cituje vyjádření jednoho z lokálních politiků pro deník Die Welt. „Když jsou muslimští dospívající chlapci kolem bazénu a vidí tam holky v bikinách, jsou ohromeni. Pocházejí z kultury, kde je něco takového zapovězeno. Budou dívky obtěžovat, což samozřejmě vytváří atmosféru strachu.“

Nárůst případů sexuálního násilí v Německu je dle zjištění Gatestone Institute způsobem tím, že mezi uprchlíky převládají mladí muži. „V srpnu přišlo do země rekordních 104 460 uprchlíků, čímž dosáhl součet za prvních osm měsíců roku 2015 čísla 413 535. Nejméně 80 % z nich jsou muslimové. Z celkového počtu potom tvoří muži 72 %, ženy 13 % a děti 15 %. Ve věkové skupině 18 až 25 let tvoří muži dokonce 77,5 %,“ uzavírá americký think tank, jehož předsedou je právník, bývalý americký velvyslanec Spojených států při OSN, poradce pro zahraniční politiku bývalého prezidentského kandidáta Mitta Romneyho a doyen americké diplomacie John R. Bolton.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…