Takový binec! Skandál po pohřbu Karla Gotta? FOTO, za které možná vyrazí šéfa

14.10.2019 9:02

Bývalý poslanec za TOP 09 František Laudát se na svém facebookovém profilu zamyslel nad snímkem z posledního rozloučení s Karlem Gottem na dvoře motolského krematoria. Proti této fotografii se ozvali mnozí fanoušci, že to nebylo důstojné. Vdova Ivana s dcerami se s Mistrem loučila totiž doslova mezi nepořádkem.

Takový binec! Skandál po pohřbu Karla Gotta? FOTO, za které možná vyrazí šéfa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zádušní mše za Karla Gotta v katedrále sv. Víta na Pražském hradě

„Před českým bordelem jsme si rovni: vrcholem posledního rozloučení s Karlem Gottem bezesporu byla zádušní mše v katedrále sv. Víta. Důstojné, emotivní, lidské. O to větší šok museli zažít nejbližší pozůstalí na dvorku motolského krematoria. To skutečně poslední sbohem nejbližších pozůstalých ostatkům zemřelého se odehrávalo v odpudivých kulisách, které by směle mohly soutěžit s nějakými snad už opuštěnými ghetty, nebo skladem odpadků,“ poznamenal Laudát ke snímku, kde vdova stojí nad rakví na dvoře, kde je vidět kontejner se starými věnci či hadice s vodou. 

Anketa

Stal se Karel Gott slavným ,,z rozhodnutí strany a vlády", jak tvrdí Jaroslav Hutka?

6%
94%
hlasovalo: 20891 lidí

Fotografie můžete nalézt ZDE.

„Vedení Pohřební služby hl. m. Prahy muselo přece o akci vědět a je otázkou, proč prostor nějak neupravilo? Nejde však jen o pohřeb Karla Gotta. Jak si vůbec někdo může dovolit takový binec na místech, která jsou poslední vstupní branou na konci fyzické existence člověka? Pokud chce někdo z vedení Prahy občanům vykládat, že město spravuje zodpovědně, tak zítra ředitel pohřební služby skončí,“ poznamenal kriticky Laudát.

„Jestli chtěl někdo vidět, jak funguje při pohřbu česká katolická církev a ‚veřejný‘ sektor, tak měl nechtěnou možnost. Vážení, neštve už vás ten neuvěřitelný bordel v téhle zemi? Anebo už tenhle národ na víc nemá? V dobách, kdy ještě Václav Klaus starší byl ve formě, tak říkal: ‚Prosím vás, začněte každý u sebe. Ukliďte si svoje pozemky, svůj domek, okolí, kde bydlíte.‘ Tak pánové z Motola: ‚Ukliďte si svůj dvorek. Kšeft z pohřbů máte tak velký, že se o tom mnohým ani nezdá‘,“ uzavřel Laudát.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…