Takový pěkný zadek. Na ten si sáhnu. Migrant v Německu se neovládl a takhle to celé skončilo

15.05.2017 7:25

Sexuální apetit migrantů z Blízkého východu nezná mezí. Až příliš často se stávají ženy v Německu terčem násilí. Případ sexuálního obtěžování v saském Budyšíně v porovnání s jinými skončil ještě poměrně dobře.

Takový pěkný zadek. Na ten si sáhnu. Migrant v Německu se neovládl a takhle to celé skončilo
Foto: Jan Rychetský
Popisek: O nabíjení mobilů u jedné z restaurací je obrovský zájem

Osahávání německých žen považuje mnoho mladých nevybouřených migrantů za standardní záležitost. Mnozí tak patrně nic netuší o zpřísnění zákonů německými úřady, které vstoupily v platnost v listopadu loňského roku. Jejich přijetím chtěly příslušné německé orgány reagovat na silvestrovské události v Kolíně nad Rýnem, kde byly hromadně osahávány a sexuálně obtěžovány stovky německých žen najednou.

Zatímco před listopadem loňského roku by se osahávání intimních ženských partií vyřešilo pokutou či snad jen domluvou, nyní je něco takového považováno v Německu za trestný čin. Jeho pachatelé si tak při nezvládnutí svého chtíče mohou jít „posedět do chládku“ až na několik měsíců. To na vlastní kůži tento týden poznal sedmadvacetiletý migrant z Libye, který byl za osahávání o sedm let starší německé ženy nepodmíněně odsouzen ke čtyřem měsícům.

Celý text v angličtině najdete ZDE.

Anketa

Považujete Alenu Schillerovou za dobrou nástupkyni Babiše?

83%
11%
hlasovalo: 13849 lidí

Jak poznamenal soudce Dirk Hertle, libyjský migrant se tak stal pravděpodobně prvním odsouzeným podle v listopadu přijatých zpřísněných zákonů. „Důvěru v právní stát posílíme jedině tehdy, pokud budeme tyto zločiny důsledně trestat. Tento rozsudek je skutečně přehnaný, ale přesně takto jej zákonodárci zamýšleli. Pachatel však žije v Německu od března a již měl problémy se zákonem kvůli jízdě na černo a krádežím. Toto je poslední varování,“ uvedl soudce.

K incidentu došlo jen dva týdny po listopadovém zpřísnění zákonů, které se týkají sexuálního obtěžování. Čtyřiatřicetiletá žena si na policii stěžovala, že ji libyjský migrant nejméně třikrát osahával mezi hýžděmi. Muž nicméně jakékoli osahávání na intimních partiích rezolutně odmítl. Údajně chtěl jen ženu pozvat na kávu a pouze náhodou se dotkl její paže. Jak uvedla žena před vyšetřovateli, společné setkání proběhlo jinak.

„Nejprve si ode mě chtěl půjčit zapalovač. Poté mi nechtěl ustoupit z cesty a třikrát mi sáhl mezi hýždě. Pokračoval v tom, i když jsem mu jasně dala najevo, že si to nepřeji a vadí mi to,“ cituje internetový server Local její verzi příběhu a dodává, že výši trestu udělenou soudcem jednoznačně podpořil také veřejný žalobce. Minimálně další čtyři měsíce tak bude mít libyjský migrant o čem přemýšlet.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…