Takto si Okamura debužíruje během senátní kampaně

14.12.2013 9:54

Bývalý senátor, dnes poslanec a lídr hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamura, po úspěchu ve sněmovních volbách pomáhá ke zvolení svého nástupce v Senátu otci své současné přítelkyně Pavlu Talaši. Spolu s ním vystupuje na mítincích v rámci senátní volební kampaně ve Zlínském kraji. Zážitky poslanec dokumentuje a fotografie zveřejňuje na svém facebookovém profilu.

Takto si Okamura debužíruje během senátní kampaně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura při rozhovoru televizi

Nejnovější příspěvek doprovázený fotografií na Facebooku Tomia Okamury zachycuje poslance společně s kandidátem na uvolněné místo v Senátu Pavlem Talašem. Ještě s jedním kolegou si na posilněnou dopřávají zabijačkovou polévku v Kaňovicích na Uherskobrodsku. Podle reakce Okamury si opravdu pochutnali.

"Takto jsme minulou sobotu v rámci kampaně obědvali v Kaňovicích na Uherskobrodsku – zabijačková polévka byla skvělá! Vedle mě stojí kolega Jarda Staník a vzadu náš kandidát MUDr. Pavel Talaš," napsal k fotografii Okamura.


Zdroj: Facebook

Okamurova přímá demokracie

V příspěvku zároveň prosí o podporu v boji za přímou demokracii. "Jsem rád, že našemu kandidátovi do Senátu dalo veřejnou podporu i hnutí ANO, které tak svého kandidáta nepostavilo. Pojďte nám pomoci prosadit odvolatelnost a hmotnou a trestní odpovědnost politiků, zákon o majetkových přiznáních i zpětně a další," napsal na svůj profil šéf hnutí Úsvit.

Co přesně napsal Tomio Okamura na svůj Facebook:

Tak a dnes mě zase tak jako každý víkend celý den čeká zase senátní volební kampaň s naším kandidátem ve Zlínském kraji, volby budou již 10.-11.ledna. Takto jsme minulou sobotu v rámci kampaně obědvali v Kaňovicích na Uherskobrodsku – zabijačková polévka byla skvělá! Vedle mě stojí kolega Jarda Staník a vzadu náš kandidát MUDr. Pavel Talaš. 
Dnes se budeme setkávat s lidmi, diskutovat a nabízet řešení jednotlivých problémů v 11h v Kulturním domě v Brumově-Bylnici, v 13h Nezdenicích na vánočním jarmarku, v 18h ve Slavičíně na rozsvěcování vánočního stromku a nakonec v 18h na vánočním jarmarku v Uherském Hradišti. Moc se těšíme na setkání! 

Prosím Vás o podporu – boj za přímou demokracii nebude jednoduchý, jak vidíte na výsledku voleb do Poslanecké sněmovny, tak Úsvit potřebuje každý hlas v Parlamentu, abychom mohli náš program lépe prosazovat. Jsem rád, že našemu kandidátovi do Senátu dalo veřejnou podporu i hnutí ANO, které tak svého kandidáta nepostavilo. Pojďte nám pomoci prosadit odvolatelnost a hmotnou a trestní odpovědnost politiků, zákon o majetkových přiznáních i zpětně a další. Když se přestanou rozkrádat veřejné peníze, bude dost peněz na důchody, rodiny s dětmi a na vytváření pracovních míst. 
POJĎME ODVÁŽNĚ KE ZMĚNĚ!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…