Takto to dopadlo, když se ptali Marty Semelové na její výroky o Horákové

17.02.2014 13:44

Komunistická poslankyně Marta Semelová v rozhovoru pro server Lidovky.cz odpovídala na otázky související s Miladou Horákovou a trestním oznámením proti ní za nedávné vystoupení v pořadu Hyde park České televize.

Takto to dopadlo, když se ptali Marty Semelové na její výroky o Horákové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sněmovní petiční výbor pořádal veřejná slyšení k peticím za kvalitní vzdělávání, za zachování nemocniční sítě a za odstoupení vlády. Účast veřejnosti byla mizivá

V přímém přenosu poslankyně Semelová (KSČM) zapochybovala o tom, zda byla komunistickým režimem popravená Milada Horáková donucena k přiznání. Zdůraznila pouze, že se přiznala. S odstupem několika dní už je v odpovědích mnohem vyhýbavější. „Promiňte, ale k tomu se nebudu vyjadřovat,“ prohlásila pouze. Tuto větu zopakovala hned několikrát.

Došlo na ni i v okamžiku, kdy bylo Semelové připomenuto, že za justiční vraždu Milady Horákové již padl odsuzující rozsudek nad prokurátorkou Ludmilou Polednovou-Brožovou. Totéž vyjádření zaznělo i v okamžiku, kdy se měla vyjádřit k trestnímu oznámení, které teď směřuje proti poslankyni samé, spojené právě s jejím vystoupením v ČT.

Odmítla se nakonec vyjádřit i ke kritice, která zazněla přímo z komunistických řad od Jiřího Dolejše, který poznamenal, že názor Marty Semelové je pouze její osobní věcí, ale zároveň jím poškozuje stranu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…