Tančící Andrej Babiš. VIDEO, které vám dosud chybělo

18.04.2018 11:41

Babišova vláda pokračovala v náštěvě regionů i tento týden, kdy se ministři s premiérem podívali do Karlovarského kraje. Krom oficiálních výstupů a jednání vzniklo i jedno video, které na svém twitterovém účtu zveřejnila mluvčí vlády Bára Peterová s dovětkem: „Pozor, na tomto videu tančí Andrej Babiš“.

Tančící Andrej Babiš. VIDEO, které vám dosud chybělo
Foto: Twitter: Bára Peterová
Popisek: Premiér Babiš tančí se svými ministryněmi

Dostavba dálnice D6, zajištění dostupnosti zdravotní péče nebo výstavba nového vývojového a testovacího centra automobilky BMW. Tím se v Karlovarském kraji v pondělí zabývala Babišova vláda v demisi.

Ministři si prohlédli také karlovarské letiště a plány na jeho rozšíření a modernizaci. Vláda jednala se starosty a zavítala do karlovarské krajské nemocnice.

Větší pozornost než oficiální setkání možná připoutá jedno video, které během výjezdu Babišova kabinetu na Karlovarsko vzniklo. Na videu je harmonikář a další hudebníci hrajicí lidovou píseň. Krom toho kamera zachytila i premiéra Babiše a ministryně Schillerovou a Dostálovou, jak si zpívají a tančí.

Mluvčí vlády Bára Peterová na svém oficiálním twitterovém účtu, kde video zveřejnila, připojila komentář: Pozor, v tomto videu tančí Andrej Babiš. Podívejte se sami:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…