Tatatatatatata... VIDEO střelby z Las Vegas. A FOTO té, co prý spala se zastřeleným vrahem 50 lidí

02.10.2017 12:51

Při teroristickém útoku „osamělého vlka“ v americkém Las Vegas zemřelo podle aktuálních informací padesát lidí a přibližně dalších dvě stě bylo zraněno. Policie se již vydala po stopě ženy, která si prý byla s pachatelem útoku blízká. Dle informací některých médií měla spát společně s ním.

Tatatatatatata... VIDEO střelby z Las Vegas. A FOTO té, co prý spala se zastřeleným vrahem 50 lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

K masakru došlo v průběhu konání hudebního country festivalu a pachatel pálil po jeho účastnících ze dvaatřicátého patra budovy Mandalay Bay Casino. Podezřelý jménem Stephen Paddock byl nakonec místní policií sám zastřelen a USA Today již hlásí, že šlo o místního obyvatele. Policie rovněž zveřejnila jméno osoby, která měla s pachatelem „country masakru“ sdílet stejný byt.

Jak uvedl šerif Las Vegas Joe Lombardo, policie vyhlásila pátrání po Marilou Danleyové, spolubydlící masového vraha. Prozatím nejsou k dispozici bližší informace o tom, jak moc blízcí si oba byli. Policie z Las Vegas zveřejnila fotografii postarší ženy a vyzvala veřejnost ke spolupráci. Lombardo médiím sdělil, že se jedná o ženu asijského původu, a vyloučil, že se na masakru podílelo více útočníků. Třídenní festival začal v pátek a navštívilo jej přibližně 30 000 lidí.

 


 

reklama

autor: pro

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …